BFBN Betonproducten

Delen is niet mogelijk. Wijzig cookie instellingen

De oplossing voor verzuim, werk en gezondheid.

Door veranderingen in de wetgeving hebben werkgevers en medewerkers een steeds grotere verantwoordelijkheid als het gaat om gezondheid. Zo draagt u als werkgever 12 jaar het risico van de kosten van een zieke of arbeidsongeschikte medewerker. Daarbij kunt u als werkgever alle hulp gebruiken. Om het voor haar leden makkelijker en financieel aantrekkelijker te maken, is BFBN een samenwerking met Meeùs, De Amersfoortse en ArboNed aangegaan.

BFBN Betonproducten

Altijd advies op maat
In de BFBN Verzuim Totaaloplossing zijn alle onderdelen bij elkaar gebracht om uw bedrijf te verzekeren van de beste verzuimbegeleiding. U kiest zelf welke onderdelen voor u van belang zijn en waarvan u gebruik wilt maken. Bij de Totaaloplossing is uw voordeel en gemak het grootst. Een adviseur van Meeùs geeft u graag een vrijblijvend advies dat aansluit bij uw specifieke bedrijfsomvang en verzuimsituatie. Indien u reeds een voorziening heeft, maakt Meeùs graag een vergelijking van de BFBN Verzuim Totaaloplossing met uw huidige aanbod.

De voordelen van de verzuimverzekering in de BFBN Verzuim Totaaloplossing:

 • Kostenbesparing: korting voor arbodienstverlening van ArboNed kan oplopen tot 20%.
 • Automatische doormelding: wanneer u een werknemer ziek meldt, geldt dit direct als een schademelding bij De Amersfoortse.
 • Gunstig Bonus/Malus systeem waarbij werkgevers zonder verzuim korting krijgen op de premie en werkgevers met veel verzuim beschermd zijn tegen een directe een premieverhoging.
 • Optimaal casemanagement bij combinatie van verzuimverzekering met de WGA-Eigenrisicodragersverzekering.
 • 100% vergoeding arbeidsdeskundig onderzoek door ArboNed bij twijfel over herstel in eigen functie.
 • 100% vergoeding voor snelle diagnostiek.
 • eenmalige vergoeding van €147,50 voor de BFBN-cursus Preventiemedewerker.

De voordelen van de WGA-Eigenrisicodragersverzekering in de BFBN Verzuim Totaaloplossing:

 • De huidige gedifferentieerde premie van UWV is 0,48% van uw loonsom. Bij De Amersfoortse is deze 0,28%, dit levert u dus mogelijk een premiebesparing op van meer dan 40%!
 • Inlooprisico van zieke werknemers die (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn is standaard voor een half jaar verzekerd.
 • Volledige uitlooprisico is meeverzekerd.
 • De werkgeverslasten die u moet afdragen als eigenrisicodrager zijn conform de dekking van het UWV meeverzekerd.
 • Optimaal casemanagement bij combinatie van verzuimverzekering met de WGA-Eigenrisicodragersverzekering.

Heeft u interesse in de BFBN Verzuim Totaaloplossing?
Een adviseur van Meeùs geeft u graag een vrijblijvend advies dat aansluit bij uw specifieke bedrijfs- en verzuimsituatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van de BFBN Verzuim Totaaloplossing voor ùw bedrijf? Vult u dan onderstaand interesseformulier in. U kunt ook het contactformulier invullen of bellen naar 020 301 87 31.

Meer informatie en aanmelden