Nevedi Wagenparkverzekering

Tarieven nog verder aangescherpt

De NEVEDI Wagenparkverzekering biedt een aantrekkelijk tarief waar veel leden van profiteren. Voor 2011 zijn de tarieven nog verder aangescherpt en zijn bovendien de instapkortingen verhoogd. Kortom: maximaal voordeel, zeker voor nieuwe deelnemers.

wagenparken
Voor parken met maximaal 25 voertuigen met maximaal 10 vrachtwagens gelden vaste collectiviteitskortingen die kunnen oplopen tot wel 60%. Ook bij kleinere parken gelden dezelfde kortingen, waardoor het voordeel ook voor de kleinere parken maximaal is.

Wagenparken met meer dan 25 voertuigen
Bestaat uw park uit meer dan 25 voertuigen, dan gelden de kortingen als richtlijn. Bij een gunstig schadeverloop wordt een maatwerkaanbieding gemaakt, waarmee u in de regel verzekerd bent van een besparing van tenminste 10% ten opzichte van uw huidige tarieven. Heeft u een bovengemiddeld schadeverloop, dan kan een aanbod in combinatie met een schadepreventieprogramma u op korte en lange termijn voordelen bieden.

Schadepreventie, een lonende zaak!
De kunst is natuurlijk de kosten op korte en langere termijn zo laag mogelijk te houden. De deelnemers aan de NEVEDI Wagenparkverzekering kunnen een beroep doen op de Schadepreventiespecialisten. Dit speciaal voor de branche opgezette schadepreventieprogramma heeft haar waarde bewezen en gaat uit van het principe dat tegenover investeringen een duidelijk financieel voordeel moet staan: structurele vermindering van de schadelast!

Chauffeurstrainingen, maatwerk in verhoogde rijvaardigheid
Neemt u deel aan de NEVEDI Wagenparkverzekering, dan kunt u bovendien profiteren van diverse praktische Chauffeurstrainingen, die bovendien aansluiten op de in Europees verband verplichte nascholing.

Wilt u ook profiteren van de NEVEDI Wagenparkverzekering?
Wilt u weten wat uw voordeel is, neem dan contact op met het NEVEDI team (Dennis Wijbrandts 020 301 8762 of Reinout van Trigt 020 301 7921) van Meeùs of vul het contactformulier in.