WTG Thema’s 2014

Er verandert veel binnen uw sector: wetswijzigingen, CAO-verplichtingen, nieuwe financiële risico’s. Ontwikkelingen die direct invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Meeùs informeert u graag over thema’s die voor u en uw bedrijf relevant zijn. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u zorgeloos ondernemen. Dat is ons doel.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over één of meer van deze thema’s? Vult u dan het interesseformulier in en stuur het ons toe. Een specialist zal dan op korte termijn contact met u opnemen.


Interesseformulier downloaden


Thema’s 2014

Modernisering van de Ziektewet (Wet BeZaVa)
Bent u al BeZaVa-proof? Weet u precies waar uw verantwoordelijkheden als werkgever liggen? Wat moet u regelen om problemen te voorkomen? Meeùs voorziet u graag van een overzichtelijk stappenplan.

Aansprakelijkheid / leveringsvoorwaarden
Wat gebeurt er wanneer u de leveringsvoorwaarden van uw leverancier afwijst? Wat betekent dit voor uw aansprakelijkheid?

Creditmanagement
Het beheersen van uw debiteuren is een financieel risico dat contstant uw aandacht vraagt. Tegelijkertijd wilt u hier niet de hele dag mee bezig zijn. Meeùs ontwikkelde een uniek product dat het u makkelijk maakt. De voorwaarden zijn volledig afgestemd op de voorkeuren binnen het MKB.

Scan logistieke risico’s
Met een grondige maar efficiënte scan maken wij uw logistieke risico’s snel inzichtelijk. Onze specialisten dragen verbeterpunten aan waar u direct mee aan de slag kunt, net als preventietips en verzekeringsadvies op maat.