Medewerker

Waarom gebruikt u een collectieve zorgverzekering via uw werkgever?

Samen inkopen is voordeliger. Dat voordeel bereikt u met een collectieve zorgverzekering. Uw werkgever kan daar een financiële bijdrage aan leveren, maar dat hoeft niet. Alleen al het gezamenlijk inkopen via het bedrijf leidt tot aantrekkelijke voordelen. Met een lagere prijs (in de vorm van een korting), maar vaak ook met een dekking die beter past bij u en uw wensen.

Waarom kiezen voor de collectieve regeling via uw werkgever?


  • U profiteert met een collectieve zorgverzekering van premiekorting op de standaardtarieven van de verzekeraar. 
  • U profiteert van een zorgverzekering met gerichte preventieprogramma’s voor meer vitaliteit. 
  • Met een goede aanvullende verzekering is de zorg beter en het herstel sneller.  
  • De zorgverzekeraar denkt mee met uw werkgever over de gezondheidsrisico’s in uw bedrijf en kan daar de verzekeringen op afstemmen. Dat heeft ook voor u weer gezondheidsvoordelen. 
  • Hulp van Meeùs als onafhankelijk adviseur om de communicatie tussen u en uw verzekeraar soepel te laten verlopen.

Uw zorggegevens zijn strikt vertrouwelijk

U bepaalt zelf of u deelneemt aan de regeling. Als u deelneemt, kiest u zelf wat u verzekert. U heeft rechtstreeks contact met de verzekeraar. Uw werkgever ziet niet wat u om welke reden verzekert. De werkgever ziet nooit van welke dekkingen u gebruik maakt. Daarvoor gelden strikte privacyregels.

Heeft u al een zorgverzekering via uw werkgever?

Heeft uw werkgever al een collectieve zorgverzekering voor u beschikbaar gesteld? Maak dan gebruik van dit voordeel. Op de website van de zorgverzekeraar vindt u meer informatie. Bent u nog niet collectief verzekerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Inloggen

Kijk op de website van uw collectieve verzekeraar.

Log in

Service en contact