Werkgever

Voor wie is deze verzekering?

Ieder jaar veranderen verzekeraars hun pakketten en premies. Dat betekent dat uw medewerkers vanaf november weer zorgverzekeringen kunnen vergelijken als zij particulier verzekerd zijn. Uit ervaring weten wij dat zij dan meestal kiezen voor een lage premie. Of dat ze niets doen en hun huidige zorgverzekering gewoon laten doorlopen. Als werkgever liggen hier mooie kansen voor u! Want met een collectieve zorgverzekering zorgt u goed voor uw mensen én uw organisatie.

Meer medewerkers laten profiteren van uw contract?

Wilt u meer medewerkers laten profiteren van de voordelen van uw collectieve zorgverzekering? Laat het ons weten, wij kunnen helpen in de communicatie.

Kosten uitvallen medewerkers

Net als uw medewerkers vindt u gemak en een lage premie natuurlijk belangrijk. Maar u heeft ook nog een ander belang. Een belang bij tevreden, gezonde en vitale medewerkers, die bij uitval het werk snel weer kunnen hervatten. Want uitval kost u geld, veel geld!

Een onderzoek van TNO uit 2014 laat zien dat de gemiddelde medewerker € 230,- per dag kost. En dan hebben we het nog niet eens over een tijdelijke kracht en alle bijkomende verantwoordelijkheden die u daarvoor tegenwoordig als werkgever moet dragen.

Waarom collectief verzekeren?

Profiteer van de komende zorgveranderingen en breng het belang van uw werknemers en uw eigen belang samen! Wij helpen u graag om mogelijke risico’s te zien, te voorkomen en te verzekeren.

Met een collectiviteitenverzekering zorgt u goed voor uw medewerkers. Naast een mooie korting op hun premie kunnen uw medewerkers rekenen op snelle en uitstekende zorg. En omdat u investeert in de gezondheid en vitaliteit van de medewerker en zijn/haar gezin, bespaart u tegelijkertijd op uitvalkosten. Zo blijft het potje voetbal op zondag ook voor u als werkgever leuk!

Persoonlijk advies

Heeft u vragen? Voor persoonlijk en deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 030 694 28 21 en collectiefzorg@meeus.com en helpen u graag verder!

Inloggen

Kijk op de website van uw collectieve verzekeraar.

Log in

Service en contact