Nieuws

Wijzigingen in uw collectieve zorgverzekering in 2017

Prinsjesdag is weer achter de rug en de begroting voor 2017 is duidelijk. We informeren u graag over wat dit betekent voor het collectieve zorgcontract voor uw werknemers.

Vergoedingen

Wat u nu krijgt vergoed, blijft hetzelfde voor 2017. Vanaf 2017 is de basisverzekering uitgebreid met vergoedingen voor onder meer:

  • Plastische chirurgie met medische noodzaak.
  • Fysiotherapiebehandelingen bij etalagebenen. (Pijn in de benen als gevolg van een vernauwing of afsluiting van een slagader naar of in de benen.)
  • Fronttandvervanging jongeren tot en met 22e levensjaar. (Behandeling bij ontbrekende volwassen snijtanden of hoektanden als deze niet zijn aangelegd, of ontbreken door een ongeluk.)

Een volledig overzicht van de wijzigingen vindt u op onze website.


Wijzigingen bekijken


Eigen risico blijft gelijk

Voor het jaar 2017 blijft het eigen risico € 385. Dit is de eerste keer dat het eigen risico niet stijgt.

Premie

Uw premie voor 2017 is nog niet bekend. De verwachting was dat de premie met ongeveer € 42 per jaar zou stijgen (oftewel € 3,50 per maand). Uit de eerste berichtgeving lijkt het erop dat dit wel eens flink hoger zou kunnen uitvallen (de premie van verzekeraar DSW stijgt met € 9,25). Zodra de zorgverzekeraars hun premies bekend hebben gemaakt, krijgt u van ons snel bericht wat de premie van uw collectiviteit is.

Informatie over uw collectieve zorgverzekering

Om u beter van dienst te zijn, hebben wij een speciale website voor u ontwikkeld. Op onze site heeft u 24/7 online toegang tot de informatie over uw collectieve zorgcontract. Ook kunt u hier inloggen op de website van uw zorgverzekeraar. Daar vindt u alle details van uw collectieve zorgverzekering.

Meer medewerkers laten profiteren van de voordelen?

Wilt u meer medewerkers laten profiteren van de voordelen van de collectieve zorgverzekering? Laat het ons weten! Wij verzorgen graag de communicatie naar uw medewerkers voor u.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen? Voor persoonlijk en deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 030 694 28 21 en collectiefzorg@aon.nl en helpen u graag verder!

Inloggen

Kijk op de website van uw collectieve verzekeraar.

Log in

Service en contact