Waarom Meeùs?

Met een collectief zorgcontract bieden wij u en uw medewerkers één aanspreekpunt voor alle vragen en informatie. Bijvoorbeeld over de inhoud van de huidige zorgverzekering, informatie over andere verzekeringspakketten of een vergelijking met andere zorgverzekeraars.

Groot of klein, en van onderwijs tot bouw: wij adviseren over passende collectieve zorgverzekeringen in alle beroepsgroepen. Zo beheren wij ook de zorgcontracten van CNV, de LHV, Bouwend Nederland, Maastricht Univerity en het CBR.

Een vinger aan de pols

Gedurende het jaar informeren wij u over nieuwe ontwikkelingen in de markt en wijzigingen in wet- en regelgeving die uw aandacht nodig hebben. Biedt uw verzekeraar extra mogelijkheden waarvan u of uw medewerkers kunnen profiteren? Onze specialisten houden u ook hiervan op de hoogte.

Wij nemen u het werk uit handen

Aan het einde van ieder jaar onderhandelen onze specialisten voor u met uw zorgverzekeraar over de verlenging van uw contract. Voldoet het voorstel niet aan uw verwachtingen? Dan zoeken we samen naar een passend alternatief.

Vervolgens informeren we uw medewerkers per brief, mail of intranet over de wijzigingen in hun zorgverzekering per 1 januari van het volgende jaar.

Heeft u nog geen collectief?

Meeùs biedt u een collectieve zorgverzekering op basis van een uitgebreid schriftelijk en mondeling advies. Ons advies is gebaseerd op actueel marktonderzoek en bestaat uit meerdere selectiecriteria. Denk hierbij aan prijs en voorwaarden, maar ook aan investeringen in vitaliteit, preventie en wachtlijstbemiddeling. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw mensen en organisatie!

Persoonlijk advies

Heeft u vragen? Voor persoonlijk en deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 030 694 28 21 en collectiefzorg@meeus.com en helpen u graag verder!

Inloggen

Kijk op de website van uw collectieve verzekeraar.

Log in

Service en contact