Europese aanbestedingen

Het aanbesteden van verzekeringen is een vak apart en ingewikkeld. Toch krijgen overheden steeds vaker te maken met verplichte Europese aanbestedingen. Hoe u een aanbesteding doet, hangt af van uw visie, wensen en formele mogelijkheden.

Kunt u een onafhankelijk adviseur gebruiken bij uw aanbestedingen?

Een aanbesteding moet zorgvuldig, transparant en met kennis van zaken worden uitgevoerd. Met de specialisten van Aon kunt u rekenen op onze kennis van risico’s gecombineerd met jarenlange ervaring in het begeleiden van Europese aanbestedingen.

Europese aanbesteding stap voor stap

Voor het begeleiden bij een Europese aanbesteding toetsen we allereerst of een verzekering Europees aanbesteed moet worden en op welke wijze dit dient te gebeuren. Uiteraard in zorgvuldig overleg met u. Doelstelling moet zijn het beste voor u uit de markt te halen. Om dit resultaat te bereiken, volgen we een stappenplan waarin de volledige aanbestedingsprocedure voor u is uitgewerkt.

Samenwerking

Hoe u onze specialisten inzet, bepaalt u zelf. U kunt kiezen voor samenwerking met een contactpersoon / externe adviseur, die namens de afdeling inkoop handelt of wij nemen de verantwoordelijkheid voor het organiseren en uitvoeren van de procedure volledig uit handen.

Meer weten?

Neem contact op met de specialisten van Aon. Ze vertellen u graag meer over onze ervaring met aanbestedingen, staan voor u klaar en nemen graag uw zorgen uit handen.

Service en contact