Huisartsen

Meeùs ontzorgt!

Je bent misschien nog huisarts in opleiding, of staat op het punt te starten als waarnemend huisarts. Jouw patiënten kunnen hoe dan ook al '24/7' op je rekenen voor goede geneeskundige zorg. Voor advies over jouw risico's kun jij terecht bij onze gespecialiseerde adviseurs. Voor welke risico's je staat, hangt sterk af van de fase waarin jouw carrière zich bevindt. Onze specialisten helpen jou hierbij.


Loop geen risico

Als huisarts kun je je goed tegen allerlei risico's beschermen. Maar welke verzekeringen zijn noodzakelijk en welke niet? Als je gaat waarnemen, ben je straks zelfstandig ondernemer en dan is het aan te raden je te verzekeren tegen het risico van arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en juridische geschillen. Onze specialisten adviseren en ontzorgen je graag!

De loopbaan als huisarts in beeld

Kies jouw situatie, dan nemen wij jou mee naar de meest relevante informatie

Gezond Starten huisartsen

Goed beginnen met Gezond Starten

Met ons programma Gezond Starten ga jij zorgeloos van start als huisarts. Je ontvangt tijdens deze campagne maandelijks van ons leuke, interessante mails met onder meer:

  • een stappenplan tot aan je afstuderen;
  • interviews met startende huisartsen;
  • een digitaal college; 
  • handige checklisten.
Lees meer over Gezond Starten
Adviseurs en contact

Ben jij WKKGZ proof?

Vanaf 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners voldoen aan de WKKGZ, (Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg). Wat verandert er voor jou?

Meeùs op het LOVAH Congres

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied als huisarts? Kom dan 24 maart 2017 naar het 9e LOVAH Congres. Tijdens dit event in DeFabrique in Utrecht zijn er workshops, lezingen en is er ook een informatiemarkt.

Service en contact