Cyberbeveiliging: regel het!

Waar moet u op letten en wat kunt u zelf doen?

We worden net zijn allen steeds afhankelijker van digitale systemen en technologieën, Een kwetsbare cyberbeveiliging is één van de grootste risico's in de bedrijfsvoering van een praktijk geworden. En vergeet de menselijke component niet. Wat als één van uw collega's op een verkeerde link in een e-mail klikt?

Door af te vinken wat er wel (en niet) is geregeld en gedekt én uw verantwoordelijkheid te nemen, kunt u een hoop ellende voor zijn. In de gratis whitepaper ‘Cyberrisico’s afgedekt, hoe kunt u de impact minimaliseren’ wordt uiteengezet welke risico’s gedekt worden in een cyberverzekering. 

Weet u wat te doen bij een cyberincident?

Het is belangrijk dat u de onderstaande vijf vragen goed kunt beantwoorden:

  • Weet u hoe te handelen bij een cyberincident? 
  • Zijn uw systemen wel veilig?
  • Hoeveel kost het als u slachtoffer wordt van ransomware?
  • Waarom is een cyberverzekering echt nodig?

Kunt u dat niet? U staat niet alleen. 'Cyber' is complex door lastige termen, ingewikkelde processen en een 'onzichtbare' dreiging. Ons webinar kan u inzicht geven en helpen stappen te nemen om uw praktijk op de juiste wijze te beschermen.


Webinar – Een cyberveilige organisatie

Cyber webinar In het webinar ‘Een cyberveilige organisatie’ geven cyberspecialisten van Aon u inzicht in de laatste ontwikkelingen en tips op het gebied van cyber security. Leden van de KNMT kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar.

Klik hier voor meer informatie en deelname aan het webinar »

Welke risico’s kunt u afdekken?

De gevolgen van een cyberincident zijn altijd groter dan gedacht. Het goede nieuws: ons cyberteam heeft cyberoplossingen ontwikkeld die naadloos aansluiten op uw behoefte. U kunt bijvoorbeeld uw aansprakelijkheidsverzekering uitbreiden met de cybermodule. Of u kiest voor een aparte cyberverzekering.

Zo staat u niet alleen wanneer zich een incident voordoet. Naast een goede dekking door de verzekering, heeft u bij een cyberincident een team van specialisten tot uw beschikking. Ook kijken wij wat u aan preventie kunt doen, om een incident voor te zijn of de impact te beperken.

Wat dekt de cyberverzekering?

Onze cyberverzekering zorgt ervoor dat u in staat bent om een cyberincident op te vangen. Dus mocht het ondanks de preventiemaatregelen komen tot een incident, dan biedt de cyberverzekering de volgende dekkingen:

✔ aansprakelijkheid voor door derden geleden schades;
✔ verdedigings- en verweerkosten;
✔ onderzoeks-, klantnotificatie- en kredietbewakingskosten;
✔ pr-kosten ter bescherming van het imago;
✔ overheidsboetes;
✔ reconstructiekosten van de data;
✔ cyberdiefstal en ransomware;
✔ bedrijfsstilstand.

Whitepaper: ‘Cyberrisico’s afgedekt, hoe kunt u de impact minimaliseren’

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, maar wat als u toch slachtoffer bent van een cyberaanval? Hoe bereidt u zich voor, zodat u de schade voor uw praktijk zoveel mogelijk beperkt? Welke risico’s kunt u afdekken met uw verzerking? De gratis whitepaper ‘Cyberrisico’s afgedekt, hoe kunt u de impact minimaliseren?’ geeft antwoord op deze vragen. 

Download gratis whitepaper

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de gratis whitepaper in uw mailbox.

Direct contact met onze adviseur?

Bent u lid van het KNMT en heeft u vragen over het afdekken van cyberrisico’s en wilt u direct contact met een van onze adviseurs, bel 088-810 81 74 of mail naar ondernemeningen.team4@aon.nl