Cyberbeveiliging: regel het!

Waar moet u op letten en wat kunt u zelf doen?

We worden net zijn allen steeds afhankelijker van digitale systemen en technologieën, Een kwetsbare cyberbeveiliging is één van de grootste risico's in de bedrijfsvoering van een praktijk geworden. En vergeet de menselijke component niet.

Wat als één van uw collega's op een verkeerde link in een e-mail klikt? Door af te vinken wat er wel (en niet) is geregeld en gedekt én uw verantwoordelijkheid te nemen, kunt u een hoop ellende voor zijn. 

Weet u wat u moet doen bij een cyberincident?

Het is belangrijk dat u de onderstaande vijf vragen goed kunt beantwoorden:

  • Weet u hoe te handelen bij een cyberincident? 
  • Zijn uw systemen wel veilig?
  • Hoeveel kost het als u slachtoffer wordt van ransomware?
  • Waarom is een cyberverzekering echt nodig?

Kunt u dat niet? U staat niet alleen. 'Cyber' is complex door lastige termen, ingewikkelde processen en een 'onzichtbare' dreiging. Ons webinar kan u inzicht geven en helpen stappen te nemen om uw praktijk op de juiste wijze te beschermen.

Webinar – Een cyberveilige organisatieCyber webinar

In het webinar ‘Een cyberveilige organisatie’ geven cyberspecialisten van Aon u inzicht in de laatste ontwikkelingen en tips op het gebied van cyber security. Leden van de KNMT kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar.

Klik hier voor meer informatie en deelname aan het seminar >>

Welke risico’s kunt u afdekken?

De gevolgen van een cyberincident zijn altijd groter dan gedacht. Het goede nieuws: ons cyberteam heeft cyberoplossingen ontwikkeld die naadloos aansluiten op uw behoefte. U kunt bijvoorbeeld uw aansprakelijkheidsverzekering uitbreiden met de cybermodule. Of u kiest voor een aparte cyberverzekering.

Zo staat u niet alleen wanneer zich een incident voordoet. Naast een goede dekking door de verzekering, heeft u bij een cyberincident een team van specialisten tot uw beschikking. Ook kijken wij wat u aan preventie kunt doen, om een incident voor te zijn of de impact te beperken.

Cyber risico's

Wat dekt de cyberverzekering?

Onze cyberverzekering zorgt ervoor dat u in staat bent om een cyberincident op te vangen. Dus mocht het ondanks de preventiemaatregelen komen tot een incident, dan biedt de cyberverzekering de volgende dekkingen:

✔ aansprakelijkheid voor door derden geleden schades;
✔ verdedigings- en verweerkosten;
✔ onderzoeks-, klantnotificatie- en ✔ kredietbewakingskosten;
✔ pr-kosten ter bescherming van het imago;
✔ overheidsboetes;
✔ reconstructiekosten van de data;
✔ cyberdiefstal en ransomware;
✔ bedrijfsstilstand.

Direct contact met onze adviseur?

Bent u lid van de KNMT en wilt u een adviesgesprek met een adviseur, of wilt u direct een cyberverzekering aanvragen? Laat dan uw gegevens achter en dan bellen wij u terug!

Cyber-update

Schrijf nu in en ontvang de volgende 2 cyber updates met relevante informatie, tips, cases en advies voor u en uw medewerkers eenvoudig in uw mailbox.

Naam:

E-mailadres:

Ja, ik ontvang graag de cyber-updates!