Groothandel

Als ondernemer binnen de groothandel rekent u erop dat uw voorraad veilig is, in de opslag en tijdens het transport. Maar kent u de gevolgen van een onderbreking in dit gestroomlijnde proces, bijvoorbeeld door brand of langdurig verzuim? Deze zorg nemen we u graag uit handen. Met een gedegen analyse van uw bedrijfsprocessen en uw verzekeringspakket zorgen we dat u schade en verzuim zo veel mogelijk voorkomt of beperkt. Zo voorkomt u dat u onnodig geld verspilt. En heeft u een acute vraag over schade, verzuim of verzekeringen? Onze specialisten helpen u graag verder.

Wat bieden we u?

  • Antwoord op al uw risicovraagstukken in de Meedenktank
  • Uw belangen behartigd door onze samenwerking met NVG
  • Zeker van uw zaak door onze efficiënte analyse
  • Onafhankelijk advies over uw verzekeringspakket
  • Gespecialiseerde adviseurs met kennis van uw sector
Bellende man

Meedenktank: hulp voor de handel

'Voor welke risico’s ben ik eigenlijk aansprakelijk?' 'Hoe verlaag ik het verzuim binnen mijn bedrijf?' 'Zijn mijn verzekeringen nog wel up-to-date?' Allerlei vragen waarvoor u bij ons vaste team van specialisten terecht kunt. Dit noemen we de Meedenktank voor de groothandel. Heeft u een vraag? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Vraag het de Meedenktank! Ons advies is gratis en geheel vrijblijvend.

Samenwerking met het NVG

Meeùs is verzekeringspartner van het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG). Als koepelorganisatie binnen de groothandel ziet het NVG erop toe dat u gedegen advies en scherp geprijsde verzekeringen krijgt. Alles afgestemd op uw specifieke risico's. Haal ook voordeel uit uw branchelidmaatschap en vraag een gesprek aan met een van onze gespecialiseerde adviseurs.Logo NVG

Service en contact