Groothandel

Heeft u zicht op uw risico's? Met de risicoscan voor groothandelbedrijven krijgt u snel inzicht in uw risico's en de mogelijkheden om ze te beheersen.

Schade voorkomen, kosten besparen

Risico's kunt u voorkomen, beperken of verzekeren. Maar alleen met inzicht in uw risico's, kunt u een afgewogen keuze maken. In ons heldere rapport krijgt u praktische adviezen. Preventietips om risico's te voorkomen en aanbevelingen om eventuele schade te beperken. En natuurlijk verzekeringsadvies op maat. Op die manier verspilt u geen geld aan financiële risico's die u niet loopt of zelf kunt dragen.

Wat biedt de risicoscan u?

  • Doorlopend grip op uw risico's
  • Grondige en efficiënte analyse
  • Heldere rapportage
  • Praktische tips en aanbevelingen
  • Overzichtelijk verzekeringsadvies

Samenwerking NVG

Het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG) heeft Meeùs aangewezen als verzekeringspartner. En dat is niet voor niks. Valt uw brancheorganisatie onder de koepel van het NVG? Dan kunt u profiteren van verzekeringsoplossingen die we collectief voordelig inkopen en die aansluiten op de nieuwste marktontwikkelingen.

Het resultaat: scherp geprijsde verzekeringen die precies zijn afgestemd op uw risico's binnen de groothandelbranche. Deze verzekeringsprogramma's bieden u voordeel voor alle bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, zorg- en inkomensverzekeringen en zelfs uw pensioen.

Logo NVG

Service en contact