Brancheloket Groothandel: verzuim verhelpen, verminderen en voorkomen

Als uw werknemer zich ziek meldt, is dat heel vervelend. Niet alleen voor de werknemer zelf, maar ook voor de collega’s en voor u als werkgever. Personeel is onmisbaar voor een goede voortgang van het bedrijf. Het liefst voorkomt u verzuim, maar dat lukt natuurlijk nooit helemaal. Daarom is het belangrijk goed voorbereid te zijn op verzuim, zodat u kosten zoveel mogelijk minimaliseert. Het Brancheloket Groothandel helpt u uw werknemers gezond te houden en optimaal te laten functioneren.

Ontdek de voordelen van het Brancheloket Groothandel  • Alles bij één loket

    U heeft één aanspreekpunt voor alle zaken rondom preventie, verzuim en re-integratie. Er staat een team van adviseurs voor u klaar die zijn gespecialiseerd in uw branche. Zij helpen u graag met al uw vragen, zodat u snel verder kunt.


  • Zorg uit handen

    U krijgt professionele ondersteuning, zodat u op tijd voldoet aan uw Poortwachterverplichtingen. Via Zorg van de Zaak volgt u online uw verzuimdossiers. U wordt online geattendeerd op belangrijke Poortwachter-momenten. Zo heeft u de zekerheid dat u niets vergeet.


  • Financiële besparing

    U bespaart niet alleen door de scherpe tarieven en ruime vergoedingen. U heeft ook lagere verzuimkosten door snellere re-integratie. Omdat u optimaal gebruik van de beschikbare vergoedingsmogelijkheden blijven ook de kosten van interventies laag.


Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. U bereikt ons op telefoonnummer 076 531 34 83 of per mail via groothandel.meeus@aon.nl.

Altijd advies op maat

Het Brancheloket Groothandel is een unieke combinatie van verzuimverzekering, Ziektewet- en/of WGA-eigenrisicodrager, WGA-gat, WIA-bodem en arbodienstverlening. Door het samenvoegen van deze onderdelen verzekert u uw bedrijf van de beste verzuimbegeleiding. U kiest wat u belangrijk vindt en waarvan u gebruik wilt maken. Zo krijgt u advies op maat en een product dat bij u past. 

Gezamenlijk initiatief

Het Brancheloket Groothandel is een gezamenlijk initiatief van Aon, De Amersfoortse Verzekeringen en Zorg van de Zaak. Het NVG ondersteunt het Brancheloket Groothandel.

Service en contact