Meedenktank: hulp voor de handel

Met de Meedenktank delen we kennis over actuele ontwikkelingen binnen de groothandel. Dat doen we op verschillende manieren: met de Groothandelstelefoon, workshops en andere activiteiten. De Meedenktank is een gezamenlijk initiatief van Aon en het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG). Samen willen we een significante bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze sector. Alle activiteiten zijn kosteloos voor leden van de NVG.

De Groothandelstelefoon

De specialisten binnen de Meedenktank bieden informatie en advies aan ondernemers in de groothandelbranche. Of u nu wel of niet klant bent bij Aon. Heeft u vragen waar u zelf niet uitkomt? Stel ze via de Groothandelstelefoon. Bijvoorbeeld vragen over:


  • Uw veranderende rol in de logistieke keten
  • Digitalisering en cybercrime
  • Ketenafhankelijkheid van leveranciers en klanten
  • Verzuimpreventie
  • Duurzame inzetbaarheid van uw personeel

Bel gratis en vrijblijvend met de Groothandelstelefoon tijdens kantooruren.

Bel 088 343 46 30

Bijeenkomsten Verzuim 2018

De Meedenktank werkt met periodiek wisselende thema’s. Het actuele thema is Verzuim 2018. Samen met het NVG organiseren we bijeenkomsten voor ondernemers. Daar gaan we dieper in op vragen als: hoe krijgt u grip op werknemersverzuim binnen uw onderneming? En wat zijn de gevolgen van een groeiende economie, een nieuwe arbowet en een oplopende pensioenleeftijd?

Bijeenkomst bezoeken of meer info?

Stuur dan een e-mail naar meedenktank@aon.nl. Wij nemen spoedig contact met u op.

Meedenktank

Service en contact