Ondernemerszekerheid voor hotels

U wilt dat uw gasten tevreden zijn en blijven. Dat vraagt iedere dag aandacht en scherpte voor de beste service, maar ook ondernemerschap om telkens te vernieuwen en grenzen te verleggen. In de hotelbranche is stilstand dus geen optie. Online, toepassing van nieuwe technologie en uitbreiding van hotel services bieden mooie kansen daartoe. Wat u niet kunt gebruiken zijn verstoringen of verrassingen in de bedrijfsvoering. Daar wilt u geen risico mee lopen.

Ruimte om te ondernemen

Geen verrassingen, maar diensten die u verder helpen. Bij Meeùs snappen we daar het belang van. De basis in orde is dan ook onze eerste prioriteit. Dit biedt u de zekerheid dat uw hotel goed verzekerd is én u overzicht en inzicht heeft. Vervolgens helpen we u met relevante vraagstukken op het gebied van online, veiligheid en personeel.

Belangrijke thema's in de hotelbranche

Risicoagenda voor hotels

Blijf op de hoogte met de ZekerheidsAGENDA

Veiligheid en bedrijfszekerheid zijn de basis voor iedere hotel onderneming. Dit goed regelen in de dagelijkse bedrijfsvoering vraagt van een ondernemer de nodige expertise, ervaring en vooral veel tijd. Speciaal voor hotel ondernemers heeft Meeùs hierom de ZekerheidsAGENDA ontwikkeld. Hiermee behandelen wij samen met u en uw vakgenoten relevante thema’s, zodat u weet wat er speelt binnen uw sector

Lees over de ZekerheidsAGENDA

De zekerheden van Meeùs


 • Uitgebreide locatie en aansprakelijkheid dekking
  Zekerheid dat alles op en rondom de locatie verzekerd is
 • Hotel specifiek
  Zekerheid dat hotel specifieke risico’s niet uitgesloten zijn
 • Ruime activiteiten omschrijving
  Zekerheid dat nieuwe activiteiten niet uitgesloten zijn
 • Extra ondernemers ruimte
  Zekerheid dat nieuwe investeringen/bouwrisico’s niet uitgesloten zijn
 • Scherpe premie
  Geen dubbele dekkingen. Ook is het ketenvoordeel nu voor ieder hotel beschikbaar.

Service en contact