ZekerheidsAGENDA voor hotels

Gastvrijheid en serviceverlening gaat dag en nacht door: bij ontvangst, bij storingen, midden in de nacht en op elk moment van de dag. Dit vergt al uw aandacht. Er blijft dan niet veel tijd over om met de bedrijfszekerheid van uw hotel bezig te zijn. Wilt u toch weten welke impact ontwikkelingen op online, personeel en veiligheid hebben op de bedrijfsvoering van uw hotel? Schrijf u in voor de zekerheidsAGENDA. Hiermee houden we het voor u overzichtelijk zonder ingewikkeld gedoe.

Herkenbaar, kort en bondig

De ZekerheidsAGENDA adresseert de actuele risico- en verzekeringsthema's kort en bondig. Iedere uitgave staat één thema centraal, dat wij samen met u bepalen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u waar u goed aan doet.

Bepaal samen met ons de agenda

Het thema van de komende zekerheidsAGENDA’s bepalen we graag samen met u. Zo blijven we relevant voor u als horeca-ondernemer én weet u wat er speelt in de branche.

Hoe werkt de agenda?
Bij het aanmelden voor de ZekerheidsAGENDA maakt u een keuzeuit een aantal actuele onderwerpen. Op basis van uw keuze en die van andere deelnemers bepalen we het thema van de agenda. Na publicatie kunt u vervolgens weer het thema van de volgende agenda te bepalen.
Heeft u liever direct contact over een thema, dan kunt u dit ook aangeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Opzet van de ZekerheidsAGENDA

Voor de herkenbaarheid is de opbouw van de agenda steeds hetzelfde, dus gemakkelijk leesbaar. Per thema vindt u in de agenda terug:

  • Ontwikkelingen in de hotelbranche
  • Grootste impact op hotels
  • Actualiteiten
  • Zin en Onzin
  • Waar doet u nu goed aan
  • Ons advies

Service en contact