Online check: uw risico's binnen de keten

Bedrijven binnen de industrie produceren steeds vaker in netwerkverband. Er ontstaat steeds meer afhankelijkheid in de keten, met nieuwe en veranderende risico’s tot gevolg. Uit de resultaten van onze risicoscan blijkt dat veel ondervraagde ondernemers geen overzicht hebben van impactvolle risico’s binnen de keten.
Wat is de impact van ketenafhankelijkheid op uw bedrijfsprocessen en de continuïteit van uw bedrijf? Doe de online check.

Dit levert de online check u op

  • Snel inzichten in de effecten van ketenafhankelijkheid in uw bedrijf
  • Overzicht van uw bedrijfssituatie ten opzichte van die van uw branchegenoten
  • Praktische aanbevelingen om processen te verbeteren

Binnen 10 minuten inzicht in uw risico's binnen de keten

In onze online check benoemen we 5 belangrijke vraagstukken die ondernemers uit de sector industrie in de praktijk vaak tegenkomen. De check geeft u binnen 10 minuten meer inzicht in de effecten van ketenafhankelijkheid op uw bedrijf.

Na het invullen van de check ontvangt u een individuele rapportage, die u inzicht geeft in waar u staat als ondernemer. Hoe doet u het op het gebied van ketenafhankelijkheid ten opzichte van uw branchegenoten? Wat gaat er goed en wat kunt u nog doen? U ontvangt bovendien ons whitepaper over ketenafhankelijkheid met nieuwe inzichten en praktische aanbevelingen.

Vragen? Uw adviseur helpt u graag

Heeft u vragen over onze online check of over ketenafhankelijkheid binnen uw bedrijf? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Service en contact