Mijn Meeùs Zakelijk: regel uw zaken online

Als ondernemer wilt u uw verzekeringszaken makkelijk regelen. Dat kan nu via onze nieuwe omgeving: Mijn Meeùs Zakelijk. Uw polissen, schades en facturen vindt u nu handig op één plek, en zijn altijd en overal in te zien. Ook kunt u de status volgen van schadebehandelingen en geeft u wijzigingen in uw bedrijfssituatie makkelijk aan ons door. 

We werken er hard aan om Mijn Meeùs Zakelijk voor u te verbeteren en uit te breiden. Wanneer er nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn, hoort u dat direct van ons.

Dit zijn de voordelen

  • Uw verzekeringszaken in één beveiligde omgeving.
  • Inzicht in uw polissen, facturen, schades en de status daarvan
  • Snel en makkelijk wijzigingen doorvoeren en schades melden

Met de digitale omgeving maken we het u extra makkelijk. Uw adviseur staat natuurlijk altijd voor u klaar.Activeer Mijn Meeùs

Heeft u een brief met activatiecode ontvangen? Klik dan op 'Activeren' en profiteer ook van de voordelen van uw eigen digitale omgeving. 


Activeren

Account aanvragen

Meld u aan en regel uw zaken snel en eenvoudig in Mijn Meeùs Zakelijk.


Veelgestelde vragen Mijn Meeùs Zakelijk


Hier vindt u een aantal veelgestelde vragen over Mijn Meeùs Zakelijk. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 343 46 06 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur) of via e-mailadres mijnmeeuszakelijk@meeus.com. Wij helpen u graag.

Wat is Mijn Meeùs Zakelijk?

Mijn Meeùs Zakelijk is de nieuwe digitale omgeving voor u als zakelijke klant. Met Mijn Meeùs Zakelijk beheert u al uw verzekeringszaken eenvoudig in één (beveiligde) omgeving, waar en wanneer u wilt. Ga naar de overzichtspagina voor meer informatie.

Kan ik gebruik maken van Mijn Meeùs Zakelijk?

Bent u een zakelijke klant van Meeùs? Ja, dan kunt u zich aanmelden voor Mijn Meeùs Zakelijk en profiteren van de voordelen van uw eigen digitale omgeving.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Geen probleem. U kunt hier eenvoudig uw wachtwoord opvragen.

Ik kan niet inloggen. Wat nu?

Let er op dat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is. Mocht het inloggen alsnog niet lukken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 343 46 06 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur) of via e-mailadres mijnmeeuszakelijk@meeus.com. Wij helpen u graag verder.

Ik ben mijn brief met activatiecode kwijt. Wat nu?

Geen probleem. Meld u aan om een account voor Mijn Meeùs Zakelijk aan te vragen. Wij toetsen zorgvuldig uw gegevens. Vervolgens nemen we (op werkdagen) binnen 24 uur telefonisch contact met u op om uw aanmelding af te ronden.

Waarom duurt het 24 uur om een aanmelding af te ronden?

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen zeker zijn dat we met de juiste contactpersoon communiceren, zodat uw bedrijfs- en verzekeringsgegevens niet in handen komen van derden.

Kan ik naast Mijn Meeùs Zakelijk een beroep doen op mijn adviseur?

Uw adviseur blijft natuurlijk altijd voor u klaarstaan. Mijn Meeùs Zakelijk is een extra service waarmee we het voor u als ondernemer nog makkelijker maken uw verzekeringszaken te regelen.

Werkt Mijn Meeùs Zakelijk ook op mobiel en tablet?

Ja. Mijn Meeùs Zakelijk past zich aan aan de maat van het beeldscherm dat u gebruikt.

Vervangt Mijn Meeùs Zakelijk de papieren poststroom?

Nee. U ontvangt uw verzekeringszaken nog gewoon per post.

Service en contact