Verder met ondernemen

U bent van plan om uw eigen bedrijf te starten of u heeft al een succesvolle onderneming en gaat groeien. Misschien wilt u zelfs de grens over. Bij elke fase komen er weer andere risico’s kijken. U wilt als ondernemer weten wat uw belangrijkste risico’s zijn, en hoe u zich tegen deze risico's het beste kunt beschermen. Onze adviseurs hebben de expertise en ervaring om u verder te helpen. 

Dit doet Meeùs voor u als ondernemer

  • Uw risico’s als ondernemer brengen wij in kaart
  • U krijgt advies gebaseerd op onze expertise en ervaring
  • U krijgt de meest gunstige verzekeringsoplossingen

Video: Laat u inspireren door Wim van de Waarsenburg (Movico)

Wim van de Waarsenburg richtte ruim 20 jaar geleden het Brabantse promotiebedrijf Movico op. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grootste specialisten op het gebied van mobiele eventmarketing in Europa. Met een uitgebreide vloot van unieke voertuigen verzorgt Movico al jaren de mobiele marketing bij grote evenementen als de Tour de France, de Dakar Rally en de Volvo Ocean Race. Wim vertelt in deze video zijn verhaal.

Gaat u aan de slag als zzp'er?

Dan zorgen wij ervoor dat u de zekerheid heeft dat uw risico’s volledig gedekt zijn, zowel zakelijk als privé. Kijk voor meer informatie op onze zzp-omgeving.

Ik heb zakelijke schade. Wat nu?

U heeft schade aan een bedrijfspand veroorzaakt door een hevige storm. Of misschien heeft u een conflict met een leverancier of een langdurig zieke medewerker in dienst. U staat er niet dagelijks bij stil, maar u kunt op ieder moment van de dag geconfronteerd worden met schade binnen uw bedrijf. Dit wilt u goed en snel afhandelen.

Bij Meeùs kunt u in een paar eenvoudige stappen uw schade doorgeven. Onze behandelaars helpen u graag verder.

Service en contact