Internationaal ondernemen

Nederland is te klein geworden voor u. Dus kiest u ervoor om internationaal te gaan. Een grote stap, die een goede voorbereiding vereist. Het buitenland kent een andere wet- en regelgeving en u krijgt te maken met een andere taal en cultuur. Internationaal ondernemen brengt dus bepaalde risico’s met zich mee. 

Onze adviseurs ondersteunen veel bedrijven die de stap naar het buitenland maken of hebben gemaakt. Meeùs helpt ook u graag verder!

 Click here for English

Dit doen wij voor u als internationaal ondernemer

  • Consistente dekking in alle landen door een wereldwijd programma
  • Een aanspreekpunt voor al uw verzekeringen
  • Kostenbesparing door gebruik van groepsvolume en efficiency
  • Transparante communicatie over uw verzekeringen en schades, managementinformatie op groepsniveau
Internationaal verzekeren

Bekijk de risico's en wees goed voorbereid

Er liggen veel kansen voor u als ondernemer in het buitenland. Tegelijk is zakendoen in landen met een andere taal, cultuur en wetgeving niet zonder risico. Ga goed voorbereid van start en lees over de grootste valkuilen voor een internationaal ondernemer.

International desk

Verder met International Desk

Meeùs International Desk helpt u verder met internationaal ondernemen. Zo brengen onze adviseurs uw risico's in kaart en kijken met betrouwbare partners in het buitenland naar passende oplossingen voor u.


Naar Meeùs International Desk

 Click here for English

Onze partners

Netwerk van specialisten wereldwijd

Meeùs is lid van het International Benefits Network en Assurex Global, het grootste private wereldwijde netwerk van verzekeringsadviseurs. Via Meeùs heeft u daarom toegang tot specialisten over de hele wereld. U bent daardoor verzekerd van kwalitatief goede zorg voor uw risico’s.

Logo Assurex 

Logo International Benefits Network

Service en contact