Pensioen voor DGA

Ondernemen doet u als DGA de hele dag. Een belangrijk deel wat u daarmee verdient, gaat straks naar uw pensioen. U wilt dat uw zaken rondom uw pensioen goed geregeld zijn, zodat u zorgeloos hiervan kunt genieten. Goed advies is daarin onmisbaar.

Meeùs helpt als onafhankelijke verzekeringsadviseur honderdduizend klanten, waaronder 1.500 DGA pensioenrelaties, met persoonlijk advies. Wij helpen ook u het beste uit uw pensioen te halen!

Dit doet Meeùs voor u als DGA

U krijgt een pensioenadviseur die u scherp houdt. U krijgt van ons:

 • pensioenadvies op maat, met alle inzichten en keuzemogelijkheden;
 • pensioen afgestemd op de veranderende wet- en regelgeving;
 • pensioen waarmee we rekening houden met uw nabestaanden.
Pensioen DGA

Verzeker u van pensioenadvies op maat

Meeùs geeft u pensioenadvies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zowel over een pensioenpolis als over de afhandeling van Pensioen in Eigen Beheer (PEB). Maar ook over het voortzetten van uw pensioenopbouw bij een verzekeraar na het stopzetten van de pensioenopbouw in eigen beheer.

Naast het pensioenadvies bieden wij u ons speciale DGA servicepakket aan. Met dit pakket heeft u onze DGA pensioenspecialist altijd binnen handbereik.

 • Advies altijd afgestemd op wet- en regelgeving

  U bent altijd op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving die voor uw pensioenregeling relevant zijn. Op basis van veranderingen van wet- en regelgeving informeren wij u over eventuele aanpassingen en bereiden u voor op te nemen stappen in de toekomst.

 • Pensioenovereenkomst en polissen altijd op orde

  U wordt volledig door ons ontzorgd. Wij beheren en controleren uw pensioenovereenkomst en polis(sen) en laten geconstateerde fouten door uw pensioenverzekeraar corrigeren.

 • Persoonlijk begeleid door uw pensioenadviseur

  U wordt door onze adviseurs persoonlijk begeleid op het gebied van pensioen. We geven u graag toelichting op de inhoud van uw huidige pensioenregeling en beantwoorden uw vragen over uw polis, de administratie en nota’s. Gaat u met pensioen? Dan gaan wij graag met u om de tafel om uw keuzemogelijkheden te bespreken.

Onze specialisten

Foto Gillissen Foto Van de Loo

Heeft u vragen over pensioen? Onze specialisten Pensioen DGA helpen u graag.

Neem contact op

Pensioenadvies van uw accountant?

Uw accountant is voor u en uw onderneming een belangrijke adviseur. Maar adviseren over pensioenregelingen is een vak apart. Niet voor niets eist de AFM een aparte vergunning om te mogen adviseren over pensioenregelingen. Wij werken graag samen met uw accountant.

Service en contact