Onze specialisten Pensioen DGA 

Meeùs helpt als grootste onafhankelijke verzekeringsadviesorganisatie dagelijks vele honderdduizenden klanten waaronder ruim 1.500 DGA pensioenrelaties met een persoonlijk advies. Onze pensioenadviseurs DGA helpen ook u het beste uit uw pensioen te halen!

mr. René Gillissen RB

Gillissen R"Wanneer een pensioenregeling van een DGA niet goed is vormgegeven, loopt de DGA een risico. Als de belastingdienst een onregelmatigheid constateert, kan er een boete (revisierente) opgelegd worden. Hierdoor betaalt de DGA dan uiteindelijk 72% belasting. Wanneer wij een verzoek krijgen van een DGA om zijn pensioenregeling te beoordelen, kijken wij of de regeling aan alle wet- en regelgeving voldoet."

Telefoon: 0492 58 18 66
E-mail: dat@meeus.com

mr. Gijs van de Loo

GLM van de Loo"De Wet Uitfasering Pensioen in Eigen Beheer heeft tot veel vragen en opmerkingen geleid. Hoe moet er worden omgegaan met een deels verzekerd pensioen? En wat is de positie van de partner? Meeùs heeft deze wetgeving nauwgezet gevolgd. Hierdoor kunnen wij goed beoordelen wat voor u de optimale oplossing is, na het stopzetten van uw Pensioen in Eigen Beheer."


Telefoon: 0492 58 18 59
E-mail: dat@meeus.com

Service en contact