Pensioenadvies

Passend, betaalbaar en toekomstbestendig

Wij adviseren u over de inrichting van een nieuwe collectieve pensioenregeling. De beste pensioenregeling sluit aan op uw situatie, uw verwachtingen en uw visie.  De onafhankelijke pensioenadviseurs van Aon geven u inzicht in de mogelijkheden, vergelijken pensioenproducten en ondersteunen u bij uw keuze. Het stappenplan om tot zo'n pensioenregeling te komen bespreken zij graag met u.

Maar ook bij uw bestaande regeling zijn wij uw adviseur. Het is belangrijk alert te zijn op veranderingen in de wet- en regelgeving en marktontwikkelingen. Uw Meeùs adviseur signaleert steeds deze trends en combineert deze met inhoudelijke kennis om u te helpen bij uw keuzes. Zo kunt u blijven sturen op een toekomstbestendige pensioenregeling. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Algemeen Pensioenfonds als recente optie om uw pensioenregeling onder te brengen? (Download de pdf)

Uw adviseur van Aon signaleert steeds deze trends en combineert deze met inhoudelijke kennis om u te helpen bij uw keuzes. Zo kunt u blijven sturen op een toekomstbestendige pensioenregeling.

Een evenwichtig pensioen is:

  • een goede arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers
  • passend bij uw branche en uw bedrijf
  • nu en in de toekomst betaalbaar

Een goed pensioen komt tot zijn recht met goede pensioencommunicatie en een efficiënte administratie.

Wilt u meer weten?

Download het informatiedocument "Informatie over het collectief pensioenadvies" en leer meer over hoe u in vier stappen uw pensioenregeling beter regelt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over collectief pensioen, neem contact met ons op of bel: 030 694 28 85.

Service en contact