Aon Retail Food: zekerheid voor uw supermarkt

U bent als ondernemer gedreven en enthousiast en u heeft hart voor uw winkel. Dat is nodig, want een supermarkt leiden kost tijd en energie. U zorgt ervoor dat uw klanten niets tekort komen met een goede service en een volledig assortiment. Ook bent u druk met het zoeken en tevreden houden van goed personeel, en besteedt u tijd aan financiële administratie en marketingacties.

U heeft dus weinig tijd om stil te staan bij uw risico's; Aon ontzorgt u graag: wij brengen uw risicos in kaart, geven u advies op maat en bieden u passende verzekeringsoplossingen.

Dit leveren onze diensten u op

  • Vaste contactpersonen gespecialiseerd in de supermarkt-sector
  • Zaken omtrent verzuim en re-integratie snel geregeld bij één loket
  • Directe, klantvriendelijke ondersteuning na een ongeluk
  • Alle schades tot € 25.000 handelen we zelf af
  • Advies over veilig geldtransport en bewaking van de winkel
Retail Food

Uw basis op orde met de Aon Multipolis

Als supermarkt-ondernemer wilt u zekerheid, voor uw winkel en voor uw ondernemerschap. Dan is het belangrijk dat u de basis op orde heeft. Aon biedt u zekerheid met de Aon Multipolis, een alles-in-één pakket voor ondernemers in de levensmiddelenbranche. Met dit pakket bent u beschermd voor de volgende zaken: opstal- of huurdersbelang, inventaris, bedrijfsschade, koelschade, elektronica, glas, winkelgeld en (werkgevers)aansprakelijkheid.

Geen onderverzekering

Aon Multipolis werkt niet met verzekerde bedragen. Wij baseren de premie op basis van de gemiddelde omzet van uw winkel. Daarom is er nooit sprake van onderverzekering. Wel adviseren wij u om uw inventaris en/of opstal te laten taxeren door een erkend taxatiebureau. Dit biedt u zekerheid en u voorkomt onnodig tijdverlies als gevolg van discussies rond de waarde van de verloren of beschadigde zaken. Wij hebben prijsafspraken met een gerenommeerd taxatiebureau en helpen u dan ook graag uw taxatie te regelen.

Wilt u meer informatie over de Aon Multipolis, of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Bekijk onze werkwijze en/of neem contact op met een van onze adviseurs.

Alles over zorg bij één loket

Uw personeel is het visitekaartje van uw winkel. Daarom wilt u het beste voor uw werknemers. Wij regelen alles rondom zorg, ziektemeldingen en arbeidsongeschiktheid bij één loket. Daarvoor werken we nauw samen met Vakcentrum Zorgportaal. Wij regelen:

  • de arbo-dienstregeling
  • het re-integratieproces bij ziekte
  • de uitbetaling van de uitkering bij arbeidsongeschiktheid
  • de collectieve zorgverzekering

Advies op maat buiten uw winkel 

Als ondernemer wilt u ook buiten uw winkel beschermd zijn tegen risico's. Denk aan juridische bijstand bij een zakelijk conflict, of als u schade rijdt met uw bedrijfsauto. Op persoonlijk vlak regelt u uw zaken goed rondom arbeidsongeschiktheid en pensioen. 

Onze adviseurs gaan samen met u om tafel, brengen uw (persoonlijke) situatie in kaart en geven u advies. Zo kunt u zorgeloos ondernemen. Wilt u direct persoonlijk advies? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Service en contact