Zorgverzekering voor bloemisten

Zorgverzekering voor bloemisten

Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos leven. Voor haar leden heeft de VBW, in samenwerking met Meeùs, een onderscheidend en zeer concurrerend Zorgverzekeringscontract gesloten.

Via Meeùs kunnen VBW-leden profiteren van een scherp basisaanbod met forse kortingen, dat specifiek geldt voor de bloemistenbranche.

Daarnaast heeft de VBW met VGZ afgesproken dat de MiX Aanvullende Verzekering (XAV) verplicht op de polis wordt meegenomen. In deze XAV heeft VGZ veel vergoedingen opgenomen die niet vergoed worden door de overheid. Hierbij kunt u denken aan een gratis griepprik en ruime vergoedingen voor fysiotherapie!

Deelname voor VBW-Leden, gezinsleden en medewerkers
Als lid van VBW kunt u zich bij de VGZ-zorgverzekering aanmelden. Het aanbod geldt niet alleen voor u, ook uw gezinsleden en medewerkers kunnen van dit aanbod profiteren! De acceptatie voor de aanvullende verzekeringen is zonder voorwaarden (m.u.v. de meest uitgebreide tandartsverzekering). Dit houdt in dat u zonder drempels kunt instappen. Als u daarnaast kan aantonen nu vergelijkbaar verzekerd te zijn, is ook de Luxe Tand verzekering zonder voorwaarden. Zo kunt u uzelf, uw eventuele werknemers en uw gezinsleden goed verzekeren tegen een zeer scherp tarief.

Kortingen
VBW-leden krijgen onder andere korting op:

  • De basisverzekering: 7% korting
  • De aanvullende verzekeringen: 10% korting

(Het VBW- collectiviteitsnummer is: 5410500).


Neem nu contact met ons op