Bouw & Infra

Meeùs Bouw & Infra

Uw betrokken partner

Meeùs Bouw & Infra bekleedt een leidende en innovatieve positie als partner op het gebied van risicobeheersing binnen de bouw- en infrabranche. Wij dragen bij aan uw succes door ons te onderscheiden op diverse gebieden.

Er bestaat al vele jaren een hechte partnerschap tussen Meeùs en Bouwend Nederland. Bovendien onderhouden wij contacten met diverse toonaangevende partijen in de branche om onze dienstverlening maximaal op uw behoefte af te stemmen.


Neem nu contact met ons op

Wij zijn zeer tevreden over Meeùs Bouw & Infra: goede kennis van de markt en het proces, korte lijnen, snelle respons en een goed persoonlijk contact zorgen voor een goede ondersteuning. Niet alleen in de afwikkeling van een schade, maar juist ook in het voortraject wordt goed geadviseerd om te komen tot beheersbare risico’s.

Bot Bouwgroep
M.M.M. (Mark) Castricum QC
FINANCIEEL DIRECTEUR


Als coördinator van de schadebehandeling bij BAM afdeling verzekeringen zie ik het regelmatig goed misgaan bij aannemers die zijn geadviseerd door algemene tussenpersonen. Meeùs verwerkt jaarlijks honderden bouwschaden onder ons eigen risico efficiënt en resultaatgericht. Analyses hiervan leiden tot bruikbare aanbevelingen voor ons risicomanagement. Maar ook complexe of grote bouwschaden worden door ervaren schadespecialisten van Meeùs Bouw & Infra slim geregisseerd. De dekkingen van Meeùs Bouw & Infra lopen qua innovatie voor op nieuwe ontwikkelingen en risico’s in de bouw- en infrasector.

BAM
John Hollander


Na een periode bij Meeùs Bouw & Infra verzekerd te zijn geweest, hebben wij in de periode 2011 tot 2013 onze portefeuille elders ondergebracht. Op zich was er niets aan te merken op de andere leverancier, echter we misten de betrokkenheid, meedenkende houding en het specialisme waaraan we gewend waren geraakt. Inmiddels zijn we dan ook gewoon weer terug bij de voor ons beste risico-adviseur van Nederland.

KBK Groep
Perry Sangitan, Senior adviseur