Het onderbrengen van risico's

Meeùs Bouw & Infra

Als u toch moet of wilt verzekeren, is het van belang de juiste dekkingen tegen de meest passende en gunstige voorwaarden te verkrijgen. Daar kunnen wij voor zorgen door:

  • De juiste hoogwaardige inventarisatie van de te verzekeren risico’s uit te voeren;
  • Onze unieke inkoopkracht, kennis en ervaring richting risicodragers / verzekeraars effectief in te zetten en daarbij gebruik te maken van meerdere inkoopkanalen;
  • Zogenaamde makelaarsvoorwaarden te formuleren, die naadloos passen bij uw bedrijfsrisico’s.

Betrouwbaarheid en continuiteit vinden wij kernbegrippen bij het verzekeren van uw bedrijfsmatige risico’s. Daarom werken wij alleen met de beste verzekeraars die voorzien zijn van goede ratings. Door jarenlange samenwerking met alle belangrijke verzekeraars is vertrouwen en respect ontstaan. U profiteert daarvan omdat zaken sneller kunnen worden afgewikkeld. En omdat grijze dossiers hierdoor vaker in uw voordeel zullen worden afgehandeld.

U kunt bij ons terecht voor alle risico’s die u moet of wilt verzekeren. Van uw Aansprakelijkheid tot het Ziekteverzuim van uw medewerkers.. En van uw doorlopende CAR verzekering tot een Biodiversiteitsdekking. En mocht u de eerste relatie zijn waarvoor wij geen passende verzekeringsoplossing kunnen vinden, dan zorgen wij alsnog voor een ander passend alternatief. Beloofd!


Neem nu contact met ons op