Schadebehandeling

Meeùs Bouw & Infra

Eenvoud en maximaal ontzorgen. Dat zijn de trefwoorden die onze schadebehandeling kenmerken. U wilt snel weten waar u aan toe bent. En als er dekking is, moet het geld zo snel mogelijk op uw rekening staan. Misschien wilt u zelfs een voorschot en ook dat kan eventueel geregeld worden.

Door de ruim 7000 bouwschadedossiers die wij elk jaar afhandelen, durven wij te stellen een toonaangevende zo niet de meest toonaangevende partij in de Nederlandse markt te zijn op dit gebied. En dat wij redelijk kunnen inschatten wat uw behoeften zijn. Toch leren wij iedere dag weer bij. En proberen wij vanuit hetgeen wij leren onze dienstverlening verder te verbeteren. In dat kader:

  • ontwikkelden wij een uniek claimhandling concept. Alle schades, of u ze nou verzekerd heeft of niet, zijn bij ons welkom. Vanuit een claimhandlingovereenkomst halen wij het maximale uit uw claim. Of beperken uw schade. Uw investering in ons verdient zich daarbij doorgaans eenvoudig terug.
  • maken wij gebruik van het principe van “Loss adjusting” binnen de CAR schadepraktijk. Snelle efficiente processen waarbij de expert, de schadebehandelaar en de achterliggende verzekeraar nauw samenwerken met maar één doel: bij een gedekt evenement het geld binnen 7 werkdagen op uw rekening krijgen.
  • werken wij met gespecialiseerde en zeer ervaren bouwschadebehandelaars. Op (al) uw schadedossier(s) krijgt u een vaste schadebehandelaar. Hij of zij kent uw organisatie, weet binnen uw organisatie de weg en kan daardoor snel schakelen.
  • Benchmark
    vinden wij dat je van schades moet leren. Wij signaleren trends in bouwschades en kunnen de schadelast van uw bedrijf hier tegen afzetten. Doet u het beter dan de rest van Nederland? Of is er juist sprake van een hogere schadefrequentie?
    Onze schadeafdeling is nauw verbonden met adviseurs en de mensen die voor productontwikkeling verantwoordelijk zijn. Door goede vastlegging, schaderapportages en analyses op schadeoorzaken creëren wij een unieke benchmark en helpen wij u om uw schades te beperken. Zo helpen wij u en onszelf naar een steeds hoger niveau.

Neem contact met ons op om samen te beoordelen wat de mogelijkheden zijn om u te ontzorgen. Of u nu bestaande relatie bent of niet.


Neem nu contact met ons op