Koel- en Vriessector

Delen is niet mogelijk. Wijzig cookie instellingen
Koel- en Vriessector

Meeùs is al jaren actief in deze sector. Onze kennis en ervaring hebben wij gebundeld in het koel & vriesconcept. Centraal in dit concept staat: persoonlijke aandacht, kennis van de markt en ontwikkelingen, risicomanagement en daaraan gekoppelde oplossingen specifiek voor uw bedrijf.

Continuïteitsplan
Wij analyseren de risico`s die u loopt. Wij stellen een risicoprofiel van uw bedrijf en de bedrijfsprocessen op. Het geheel vatten wij voor u samen in een continuïteitsplan. Daarin geven wij aan hoe uw risico`s te managen, te reduceren en te beheersen zijn tegen lagere kosten.

Dat is de kern van ons specialisme. En omdat uw bedrijf, uw business model en uw werkwijze afwijkt van andere bedrijven in de bedrijfstak, is dit maatwerk. Wij bieden u oplossingen die meer zekerheid bieden tegen lagere kosten.

Of het nu gaat om bedrijfsgebouwen of productiehallen, goederen of voorraden, machines of apparaten, heftrucks of palletwagens, debiteuren of schuldeisers, iedere onderneming loopt specifieke risico’s die financiële consequenties kunnen hebben met verstrekkende gevolgen. Door een grondige analyse van uw bedrijf en de processen dekken wij specifiek die risico’s af die voor uw continuïteit van belang zijn. Op maat.


Een afspraak is snel gemaakt
Meer weten over verzekeringen voor koel- en vrieshuizen? Onze accountmanager vertelt u er graag meer over. Niet alleen over het verzekeren, maar ook over het voorkomen van schades. Belt u dan voor een afspraak naar 070 302 89 53.


Neem nu contact met ons op