Media

Media

Meeùs: een echte nichespeler op het gebied van Media!

Meeùs is al 25 jaar een echte specialist op het gebied van media, entertainment en evenementen. Onze specialisten weten dat elk evenement, concert, theatervoorstelling of (speelfilm)productie uniek is. Dus ook de risico’s die er bij horen. Verzekeringen zijn dus altijd maatwerk.

Wie zijn onze relaties?
Meeùs adviseert alle spelers in de sector: van omroep tot freelance cameraman, van facilitair bedrijf tot producent. Maar ook commercials, artiesten, theaters en productie- of reclamebureaus. Wij adviseren onze klanten over alle denkbare risico’s:

  • Wat doet u wanneer tijdens het draaien van een (speel)filmproductie de hoofdrolspeler plotseling ziek wordt, terwijl de hele crew klaar staat en dus moet worden betaald?
  • Een evenement wordt gecanceld vanwege noodweer. Kunt u de kosten zelf dragen?
  • Wat als er schade ontstaat aan foto- of beeldmateriaal, unieke decorstukken of props? Kunt u snel weer verder met uw werk?
  • Hebben uw cameramensen of reporters een reisverzekering die ook dekking biedt in gevaarlijke (oorlogs)gebieden?
  • Bij het opbouwen van een podium loopt een vrijwilliger fysiek letsel op. Bent u hiervoor aansprakelijk?
  • Bent u verzekerd voor schade aan ENG-, SNG-, regie-, licht- of materiaalwagens, aan studio’s of kantoorruimten (redactie of productie) of aan alle facilitaire apparatuur; van dolly tot camera en van microfoon tot LED-screen?

Weten wat Meeùs voor u kan betekenen?
Meeùs maakt uw risico’s inzichtelijk. Op basis van een goede analyse geven wij u preventietips, verzekeringsadvies en schadebehandeling. Meer weten? Vul het contactformulier in of bel met een van onze specialisten, telefoonnummer 035 539 92 00.


Neem nu contact met ons op


Media Insurance Network (MIN)
MIN is een wereldwijd netwerk van samenwerkende assurantiemakelaars die zijn gespecialiseerd in media, entertainment en evenementen. Als lid en mede-initiatiefnemer van MIN zijn we nog beter in staat om onze klanten overal ter wereld te voorzien van passende oplossingen. De makelaars spreken de taal van onze klanten en verbeteren hun dienstverlening door kennis met elkaar te delen.

Media Insurance Network