Medische Vrije Beroepen

Medische vrije beroepen

Meeus Medische Vrije Beroepen is het aanspreekpunt voor mensen met een medisch vrij beroep: zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, dierenartsen, medisch specialisten, verloskundigen en alternatieve zorgverleners.

Verzekeringen voor vrije beroepen


Neem nu contact met ons op

De juiste kennis in huis
Meeùs Medische Vrije Beroepen werkt al jarenlang nauw samen met de medische beroepsorganisaties. En dat is niet voor niks. Wij hebben een reputatie hoog te houden als het gaat om verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor de medici. Onze diensten zijn precies afgestemd op de risico’s van het vak. En tegen een uiterst scherpe premie.

Dek uw risico's af
Als medische vrije beroeper neemt u grotere financiële risico’s dan iemand die in loondienst werkt. Uw inkomen is immers niet beschermd, dus u krijgt geen uitkering als u arbeidsongeschikt raakt. Ook draait u zelf volledig op voor uw ziektekosten en de bedrijfsrisico’s van uw onderneming. Het is daarom van groot belang dat u van tevoren maatregelen treft om uw financiële risico’s af te dekken. Onze adviseurs zijn u daarbij graag van dienst.

Heeft u een medisch vrij beroep?
Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes en het in kaart brengen van uw situatie en risico’s. Omdat zakelijk en privé bij u dan vaak door elkaar lopen, is het zaak om de financiën goed op orde te hebben.

Huisartsen
Tandartsen
Dierenartsen
Fysiotherapeuten
Verloskundigen
Specialisten
AIOS
Diëtisten
Alternatieve zorgverleners