Uw aansprakelijkheid

Meeùs strandverzekering

Mocht u aansprakelijk gesteld worden door een klant, werknemer of een andere partij, dan zal uw aansprakelijkheidsverzekering uw belangen behartigen. Als u uw recht wil halen, kunt u een rechtsbijstandverzekering aanspreken.

Bedrijfsaansprakelijkheid
De klant is door de jaren heen mondiger geworden en weet dat hij zijn schade op u kan verhalen. Een kleine fout van u of van één van uw medewerkers, kan grote financiële gevolgen hebben. Zeker als iemand per ongeluk letsel oploopt. Daarnaast bent u als werkgever verantwoordelijk voor uw werknemers. Als uw werknemer door onvoldoende veiligheid in het werk schade oploopt, dan bent u als werkgever aansprakelijk. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft u zich voor onder andere deze risico’s goed afgedekt.

Werkmaterieel
Uw tractor of shovel kunt u verzekeren voor zowel de wettelijke aansprakelijkheid als het casco. Eventueel kunt u schade meeverzekeren aan eigen zaken veroorzaakt door eigen werkmaterieel.

Rechtsbijstand
Recht hebben en krijgen is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Met een rechtsbijstandsverzekering kunt u rekenen op professionele hulp. Ruim 450 juristen met veertig specialismen staan voor u klaar om uw recht te halen.

Andere strandverzekeringen


Neem nu contact met ons op