Uw bedrijfsmiddelen

Meeùs strandverzekering

Het verzekeren van uw bedrijfsmiddelen is maatwerk. Meeùs zoekt samen met u naar de juiste combinatie van onderstaande verzekeringen voor uw onderneming:

Gebouwen
Deze verzekering biedt dekking tegen de risico's van brand, ontploffing en blikseminslag. Ook de gevolgen van storm, neerslag, springen van de waterleiding door vorst, diefstal, vandalisme- en aanrijding van het gebouw zijn meeverzekerd. U verzekert uw gebouw voor de herbouwwaarde. Voor de ruiten van uw bedrijfsgebouw is er een aparte glasverzekering.

Inventaris en goederen
Schade aan uw inventaris en goederen gaat vaak gepaard met schade aan het gebouw en andersom. Daarom bent u verzekerd voor dezelfde risico’s als voor uw gebouw. Uw inventaris verzekert u voor de nieuwwaarde en uw goederen voor de inkoop- / kostprijs. Ook bij opbouw en afbouw is het mogelijk om de dekking door te laten lopen.

Bedrijfsschade
Als uw bedrijf stil komt te liggen, bijvoorbeeld door brand, kost u dat geld. U heeft geen omzet meer, maar uw vaste kosten lopen gewoon door. Deze schade wordt vergoed door de bedrijfsschadeverzekering.

Geld
Werken met kasgeld brengt risico’s met zich mee. Uiteraard neemt u de nodige maatregelen hiertegen, maar toch loopt u het risico dat er ingebroken wordt of dat u overvallen en beroofd wordt. Ook het vervoer van kasgeld naar de bank (of als u het geld tijdelijk thuis bewaart) brengt de nodige risico’s met zich mee. De geldverzekering biedt hier een goede dekking voor.


Andere strandverzekeringen


Neem nu contact met ons op