Voordelen collectieve zorgverzekering

Werkgever

Voordelen collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering biedt veel voordelen voor u en uw medewerkers. Zo ontvangen uw medewerkers en hun gezinsleden korting op hun premie én kunnen zij gebruikmaken van ruimere vergoedingen via aanvullende pakketten.

Vitaliteit

De vitaliteit van uw medewerkers is voor u als werkgever een hot item. Want hoe fitter uw medewerker, hoe lager de uitvalkosten. Zorgverzekeraars spelen hier slim op in en bieden (vaak gratis) de griepprik op locatie, fysiotherapie op de werkvloer en hulp bij stoppen met roken.

Verzuim

Ook is het mogelijk om samen met de zorgverzekeraar te kijken naar diensten en producten rondom verzuim. Bijvoorbeeld met een Leefstijlcoach, Bedrijf Gezondheids-adviseur of periodiek medisch onderzoek (PMO). Op deze manier geven de verzekeraars invulling aan hun rol als medefinancier, regisseur en vormgever van het gezondheidsbeleid van uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen? Voor persoonlijk en deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 030 694 28 21 en collectiefzorg@meeus.com en helpen u graag verder!