MeeùsRunCLub looptraining Helmond

looptraining Helmond

Gezond vooruit in Helmond

Begeleide loopstijl analyse door ex-Olympisch atleet Marko Koers: 26 april 2016

Een loopwedstrijd vraagt om voorbereiding. Dat hoef je niet alleen te doen. Onze hardloopspecialisten helpen je daarbij. Op 26 april organiseren we bij HAC Atletiek een kick-off. Van onze speciale loopinstructeur, ex-olympisch 800-meterloper Marko Koers en zijn team krijg je een loopstijl analyse.

Door een professioneel team wordt je looptechniek gefilmd en krijg je na afloop van de training feedback hoe je efficiënter kunt hardlopen. Hierdoor sta je 29 mei goed voorbereid aan de start van de Vestingloop in Den Bosch.

Ook als je niet meedoet aan de Vestingloop ben je als relatie van Meeùs van harte welkom om mee te doen aan alle voorbereidingstrainingen bij HAC Atletiek in Helmond.

Doe je mee?
Stuur dan een mail naar: meeusrunclub@houseofsports.nl

Tijd

17.00 uur Ontvangst bij HAC Atletiek in Helmond
17.30 uur Presentatie door Marko Koers
17.45 - 19.15 uur Loopstijl analyse en interval training
19.15 - 20:30 uur Evaluatie persoonlijke loopstijl en pastamaaltijd

Locatie

HAC Atletiek
Molenven 3
Helmond

Leuk als je meedoet aan onze MeeùsRunClub looptraining! De trainingen worden verzorgd door onze eigen collega’s Gert-Jan van den Eerenbeemt en Regina Faber. Beiden zijn gediplomeerde trainers en geven wekelijks een training aan collega’s en klanten. De training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. De trainers passen het schema aan ieder niveau aan.

De trainingen starten vanaf de atletiekvereniging HAC in Helmond. Meld je aan bij Regina Faber.

Tijd

17.30 uur Verzamelen bij HAC Atletiek
17.45 - 18.45 uur Training
19.00 uur Einde

Locatie

HAC Atletiek
Molenven 3
Helmond

Data

Er is iedere dinsdag een looptraining in Helmond. Informeer voor de zekerheid bij Regina Faber of de training daadwerkelijk doorgaat.