Commercieel vastgoed

Of het nu gaat om kantoren, woningen of winkellocaties, de interesse in Nederlandse stenen is groot. Door de economische groei en de lage rente kan het exploiteren van commercieel vastgoed lucratief zijn. Maar ondernemen is nooit zonder risico’s. Door bewust om te gaan met risico’s en door kosten te beheersen maakt u het verschil. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.

Unieke oplossingen door kennis en ervaring

De risico’s bij het commercieel exploiteren van vastgoed vragen om specifieke verzekeringsoplossingen. Aon ontwikkelt specifieke verzekeringspakketten voor de risico’s binnen uw branche. Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we in om voor u de best passende oplossingen te vinden.


Enkele voorbeelden van unieke dekkingsvoordelen van het Aon Vastgoed Verzekeringspakket

3 jaar huurderving

Wanneer u door een schade langere tijd huurinkomsten misloopt, betekent dat een forse financiële tegenvaller. Hypotheekverstrekkers eisen steeds vaker dat u voor dit risico minimaal 2 jaar verzekerd bent. Via Aon bent u 3 jaar verzekerd voor dit risico.

Hennepkwekerij

Een groeiend risico voor elke vastgoedbeheerder is de illegale kweek van hennep of andere drugsgerelateerde activiteiten. Het is een risico waar nog maar weinig verzekeraars dekking voor bieden. Via Aon kunt u dit risico wel verzekeren.

Taxaties 10 jaar geldig

Bij onderverzekering wordt niet alle schade vergoed waardoor u als eigenaar met een (groot) deel van de schade blijft zitten. Helaas komt dit nog vaak voor, omdat taxatierapporten niet meer up-to-date zijn. Via Aon zijn taxatierapporten 10 jaar geldig.

Service en contact