AOV: zeker van inkomen

Als ondernemer bent u zich bewust van het risico op arbeidsongeschiktheid. Toch is een groot deel van de zelfstandigen niet goed verzekerd, terwijl jaarlijks bijna één op de tien tijdelijk en langdurig arbeidsongeschikt raakt. Veel ondernemers vinden een AOV te duur, te ingewikkeld of denken dit niet nodig te hebben. 

Onze adviseurs kijken naar uw persoonlijke en financiële situatie, informeren u over de verschillende mogelijkheden die er voor u zijn. Onafhankelijk, compleet en laagdrempelig.

Waarom AOV advies bij Meeùs?

  • Eerlijk en onafhankelijk advies op maat, afgestemd op uw situatie
  • Snel inzicht in uw situatie en behoeften met de AOV advies check
  • Persoonlijk advies bij u thuis, op kantoor of achter de webcam
  • Onafhankelijke second opinion bij arbeidsongeschiktheid
  • Keuze uit een streng geselecteerd aanbod van verzekeraars

Video: Zo krijgt u passend advies over arbeidsongeschiktheid

Als u niet meer kunt werken, kan dat grote financiële gevolgen hebben. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden om u te verzekeren van inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Wat de beste opties zijn, verschilt per persoon. Daarom is het belangrijk dat een ervaren specialist met u meekijkt en uw financiële situatie in kaart brengt. Bekijk hoe onze adviseurs u van passend advies voorziet, zodat u de oplossing krijgt die het beste past bij uw situatie, wensen en budget.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over service abonnementen of andere zaken op het gebied van AOV? We hebben voor u de veelgestelde vragen op een rij gezet. 


Adviescheck: heb ik een AOV nodig?

U twijfelt of u zich moet verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Beantwoord vijf vragen met een simpele klik en krijg van ons persoonlijk advies over uw situatie en wensen.


Persoonlijk advies op afstand

U wilt persoonlijk advies over arbeidsongeschiktheid, maar heeft geen ruimte in uw agenda. Geen punt. U kunt ook comfortabel achter uw computer en tablet spreken met onze adviseurs.

Arbeidsongeschikt en onverzekerd?

Een ongelukje kan voor u als zelfstandig ondernemer financiële gevolgen hebben. U wilt daarom weten hoeveel geld het u kost als u arbeidsongeschikt raakt en onverzekerd bent?

Service en contact