Veelgestelde vragen over AOV 


Hier vindt u een aantal veelgestelde vragen over onze service abonnementen met betrekking op AOV. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij beantwoorden graag uw vraag en zijn te bereiken op 076 525 86 20 of via e-mailadres advies@aon.nl.

Waarom is ondersteunende service bij mijn AOV aan te raden?

Het is belangrijk dat uw verzekering aansluit bij uw (veranderende) financiële situatie. Met de service van Aon voorkomt u te hoge of lage premies en komt u niet voor verrassingen te staan als u arbeidsongeschikt zou raken. Als u arbeidsongeschikt raakt, helpen wij u met de juiste afwikkeling. (Kijk voor meer informatie bij de vraag ‘Wat kan Aon voor mij betekenen als ik arbeidsongeschikt raak?’)

Sluit onze service aan bij uw wensen? Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

Neem vrijblijvend contact op
Welke service kan ik van Aon verwachten?

We werken bij Aon met 3 overzichtelijke serviceabonnementen. Bekijk welke services wij u bieden. 

Sluit onze service aan bij uw wensen? Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

Wat levert de AOV-check u op?

Met deze online check toetst u of uw arbeidsongeschiktheidsverzekering nog wel aansluit op uw (financiële) situatie. De AOV-check is een nieuw onderdeel van onze service. U kunt de check doen op het moment dat het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met ons AOV-team contact op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

Bij wie kan ik terecht voor advies over mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Wij geven u waardevol advies op maat, kijkend naar uw financiële situatie. Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

Waarom heeft Aon een speciaal AOV-team?

Goed advies, beheer en begeleiding van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vraagt om specialisme. Dat is de reden dat we onze kennis hebben samengebracht in een AOV-team. Voor al uw vragen kunt u direct contact opnemen met deze collega’s 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

Wat kan Aon voor mij betekenen als ik arbeidsongeschikt raak?
  We begeleiden u bij het melden van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Wij zien toe op de voortgang van de melding.
2   Als u dat wilt, nemen we de communicatie met de verzekeraar van u over.
  We ondersteunen u met advies.
  Als het nodig is, roepen wij de hulp in van onafhankelijke arbeidsdeskundigen.
  Op uw verzoek gaan we in overleg met de verzekeraar over de niet-medische beoordeling van arbeidsongeschiktheid.
  Als u dat wilt, krijgt u bij arbeidsongeschiktheid een medische second opinion.

Het kan zijn dat u ervoor heeft gekozen om deze diensten niet van ons af te nemen. Mocht u hier toch gebruik van willen maken? Bespreek de mogelijkheden dan met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

Mijn (financiële) situatie is gewijzigd. Moet ik nu mijn AOV aanpassen?

Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

Wilt u meer informatie?

U vind aanvullende informatie op onze website. U vind daar ook:  

  • Ons dienstverleningsdocument
  • Onze algemene voorwaarden
  • Onze dienstenwijzer
  • Informatie over de AOV-verzekering

Service en contact