Cybercrimeverzekering

Datarisico's onder controle

Criminelen breken tegenwoordig niet meer alleen in via deuren en ramen. Ze maken ook graag misbruik van uw bedrijfsgegevens, hacken uw systeem of halen op een slimme manier geld van uw rekening. Voor de bedrijfscontinuïteit wordt de aandacht voor datarisico's daarom steeds belangrijker.

Een achtergelaten juridisch dossier op de bijrijdersstoel van een auto of een e-mail van een medewerker kan grote gevolgen hebben. Bekijk in anderhalve minuut onze video en bedenk wat er bij u mis kan gaan. Een simpele auto-inbraak kan de start zijn van diverse datarisico's.

Cybercriminaliteit kan leiden tot een opeenvolging van schades. Bijvoorbeeld verlies van inkomen, verlies van vertrouwen, reputatie en claims van anderen. Dataverlies is niet alleen het gevolg van inbraak.

Informatiedocument

Voor de continuïteit van uw bedrijf wordt de aandacht voor datarisico's zoals cybercrime en datalekken steeds belangrijker. Lees meer over de gevolgen en wat u er aan kunt doen in ons Cybercrime informatiedocument en de leaflet Meldplicht Datalekken.

Service en contact