Cyberverzekering: goed beschermd tegen cybercriminaliteit

Criminelen breken tegenwoordig niet meer alleen in via deuren en ramen. Ze maken misbruik van uw bedrijfsgegevens, hacken uw systeem of halen geld van uw rekening. Voor de bedrijfscontinuïteit wordt de aandacht voor datarisico's daarom steeds belangrijker. Cybercriminaliteit leidt tot een opeenvolging van schades, bijvoorbeeld verlies van inkomen, vertrouwen, reputatie en claims van anderen.

Een cyberverzekering biedt bij een incident direct toegang tot een team specialisten. Ook vergoedt een cyberpolis de kosten van schade en de kosten om uw schade zoveel mogelijk te beperken en te herstellen. Wilt u meer informatie over een cyberverzekering? Neem contact op met een van onze adviseurs om een afspraak te maken.


Whitepapers Cybercrime, Datalekken en Privacy

Wilt u meer lezen over cybercrime? Voor de continuïteit van uw bedrijf wordt de aandacht voor datarisico's zoals cybercrime en datalekken steeds belangrijker. Lees meer over de gevolgen en wat u er aan kunt doen in onze 3 whitepapers Cybercrime, Meldplicht Datalekken en Privacy en datarisico's.

Onze laatste artikelen over cybercriminaliteit en datalekken

Wilt u meer lezen over cybercrime? Ga dan naar onze nieuwspagina.

Nieuwe privacywetgeving (GDPR): van regels naar doen

De nieuwe Europese privacywetgeving GDPR (General Data Protection Regulation) komt eraan. U zit misschien niet te wachten op meer wetgeving, maar we kunnen het ook positief bekijken: eindelijk komt er vanaf mei 2018 een wetgeving die, voor een groot deel, alle nationale wetgevingen van Europese landen gaat vervangen. Het gebruik van persoonlijke gegevens over landsgrenzen heen wordt duidelijker gereguleerd en daarom een stuk gemakkelijker.

Cybercrime: ben ik voor cybercriminaliteit verzekerd?

Het zal u niet zijn ontgaan: het Wanna Cry ransomware-virus (een vorm van gijzelsoftware) heeft toegeslagen. Systemen van ziekenhuizen werden uitgeschakeld, de productie bij autofabrikanten lag stil, klanten van parkeergarages konden niet betalen en de informatieborden van de Duitse spoorwegen werkten niet. Maar ook dichter bij huis zijn de effecten van cybercrime zichtbaar. 

Service en contact