International Desk

Wanneer u de grens oversteekt ontdekt u de lokale verschillen in het zakendoen. U vertrouwt daarbij graag op het advies van adviseurs met kennis en ervaring. Ook bij het regelen van uw verzekeringen is goed advies essentieel. Internationaal zakendoen vraagt om kennis van lokale risico's en wettelijke plichten. De International Desk van Meeùs helpt u graag verder!

Oplossingen voor uw risico’s over de hele wereld

U heeft verzekeringen nodig die aansluiten op de lokale wet- en regelgeving. Uiteraard werkt u graag met betrouwbare partijen tegen een eerlijke prijs. De specialisten van Meeùs International Desk leggen voor u de link tussen uw risico’s en de beschikbare verzekeringsoplossingen. Binnen de EU of waar dan ook ter wereld, zoals Australië, Brazilië, China of Zuid Afrika.

Internationaal netwerk van verzekeringsmakelaars

Meeùs is lid van het International Benefits Network en Assurex Global, het grootste private wereldwijde netwerk van verzekeringsmakelaars. Via Meeùs heeft u daarom toegang tot specialisten over de hele wereld. Alle buitenlandse partners binnen het netwerk zijn professionele verzekeringsmakelaars met veel ervaring binnen de lokale verzekeringsmarkt. U bent daardoor verzekerd van kwalitatief goede zorg voor uw risico’s.

De voordelen van de Meeùs International Desk:

  • Vaste contactpersonen voor uw internationale verzekeringsvragen
  • Controle over uw risico's en regie over uw verzekeringen vanuit uw holding
  • Jarenlange relatie met betrouwbare netwerkpartners en verzekeraars

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van Meeùs International Desk voor uw bedrijf? Neem dan contact met op met een van onze adviseurs. Ze beantwoorden uw vragen graag.


Logo AssurexLogo International Benefits Network 


Service en contact