Meeùs International Desk

Wilt u als bedrijf blijven groeien? Dan is de Nederlandse markt al snel te klein. Wanneer u de grens oversteekt ontdekt u de lokale verschillen in het zakendoen. Ook wanneer u de verzekeringen gaat regelen. Verzekeringen spelen bij internationaal zakendoen een belangrijke rol. Het is goed te kunnen vertrouwen op een verzekeringsmakelaar met kennis van zaken. De International Desk van Meeùs helpt u graag verder!

International Desk helpt u verder

Heeft u vestigingen in het buitenland? U wilt zeker zijn dat de dekking past bij de lokaal geldende wet- en regelgeving en tegelijkertijd niet te veel premie betalen. Voor goed advies schakelt u de specialisten van Meeùs International Desk in. Zij organiseren voor u een internationaal verzekeringsprogramma inclusief de lokale servicing via het Assurex Global netwerk. Binnen de EU of waar dan ook ter wereld, zoals Australië, Brazilië, China of Zuid Afrika.

Daarnaast adviseren wij omgekeerd ook buitenlandse ondernemingen met Nederlandse dochterondernemingen namens onze internationale netwerkpartners.

Internationaal netwerk van makelaars

Meeùs is lid van Assurex Global, het grootste private wereldwijde netwerk van verzekeringsmakelaars, en het International Benefits Network. Onze buitenlandse partners zijn geselecteerd op basis van professionaliteit en bevinden zich lokaal in de top van de lokale verzekeringsmarkt. Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief goede zorg voor uw risico’s.

De voordelen van de Meeùs International Desk:

  • Centrale coördinatie en overzicht
  • Consistente dekking in alle landen door een wereldwijd programma
  • Lokaal aangevuld op basis van "good local standard"
  • Betrouwbare verzekeraar(s)
  • Kostenbesparing door gebruik van groepsvolume en efficiency
  • Managementinformatie op groepsniveau

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wat de toegevoegde waarde van de Meeùs International Desk is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen.

T: + 31 (0) 20 301 15 15

International Desk in English 
 International Desk in English