Bedrijfsmiddelen voor het MKB

MKB

Meeùs biedt het midden- en kleinbedrijf verschillende verzekeringen aan voor uw bedrijfsmiddelen.

Heeft u interesse in onze bedrijfsmiddelenverzekeringen? Neem dan via onderstaand contactformulier contact op met één van onze experts voor een vrijblijvende offerte.


Neem nu contact met ons op

Gebouwenverzekering
Een gebouwenverzekering is een must voor elke ondernemer. Schade aan uw bedrijfspand door bijvoorbeeld water, vandalisme of brand kan behoorlijk in de papieren lopen. Niet alleen de herstelwerkzaamheden kosten geld, maar ook het inhuren van experts en het regelen van een tijdelijk onderkomen. Met de gebouwenverzekering bent u verzekerd van een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.

Verzekering op maat
Elke onderneming is uniek en elk bedrijfspand is anders. Hierdoor is geen risico gelijk. Daarom is het verzekeren van uw gebouw maatwerk. Aan de hand van uw behoeftes, kan de dekking worden beperkt of uitgebreid.

Dekking
De gebouwenverzekering voor ondernemers dekt onder andere schade door brand, ontploffing, blikseminslag, storm, neerslag, diefstal, vandalisme, aanrijding en het springen van de waterleiding door vorst. Ook de ruiten van uw onderkomen zijn meeverzekerd op de gebouwenverzekering.

Inventaris- en goederenverzekering
Het kost een klein vermogen om schade aan uw inventaris en goederen te laten herstellen. Dankzij onze uitgebreide inventaris- en goederenverzekering hoeft u dit niet uit eigen zak te betalen. Onze verzekering biedt een royale vergoeding voor schade aan roerende zaken in uw onderneming. De kosten worden vaak vergoed tot 10% boven de verzekerde som!

Dekking
De inventaris- en goederenverzekering wordt in de volksmond ook wel ‘brandverzekering’ genoemd. Het klopt inderdaad dat de verzekering schade dekt die het gevolg is van brand, maar dat is zeker niet alles. U kunt de financiële gevolgen die het gevolg zijn van brand, water, inbraak en diefstal in de verzekering laten opnemen.

De uiteindelijke polis wordt precies afgestemd op uw bedrijfsrisico's. Deze risico's hangen onder andere af van de locatie en bouwaard van uw bedrijf en de preventieve maatregelen die u zelf neemt.

Machinebreukverzekering
Er is niet veel nodig om een machine te beschadigen. Een kortsluiting, materiaalfout of de onoplettendheid van één van uw medewerkers kan desastreuze gevolgen hebben. In het ergste geval komt een complete productielijn stil te liggen. De machinebreukverzekering van Meeùs dekt kosten die het gevolg zijn van beschadiging aan machines, of het nu gaat om een menselijke of een technische fout.

Dekking
De verzekering biedt alleen dekking tegen de materiële schade aan de machines zelf. Wilt u ook de extra kosten (zoals de opruimingskosten, schaderegelingkosten, etc.) meeverzekeren, dan is een machinebreukbedrijfsschaderegeling nodig.

Maatwerk
Wij stemmen de dekking af op de hoeveelheid en de type machines die u gebruikt.

Computer- en elektronicaverzekering
Een computer- en elektronicaverzekering dekt schade aan uw computer, software en andere elektronica in uw bedrijf. U bepaalt zelf welke apparatuur u verzekert en hoe ruim de dekking is. De hoogte van uw premie is hiervan afhankelijk. Wij raden u aan om niet alleen de computer te verzekeren, maar ook andere elektronische apparaten, zoals de telefooninstallatie, de fax en het kopieerapparaat.

U kunt kiezen uit verschillende dekkingscategorieën, van materiële schade aan de apparatuur tot en met de herstelkosten bij verlies van data en software.

Gehuurde apparatuur
Als u apparatuur huurt, moet u rekening houden met de ‘kleine lettertjes’ in uw onderhoudscontract. Daarin staat vaak dat schade aan de gehuurde apparatuur niet voor rekening komt van de verhuurder. Het kan ook zijn dat een hoog eigen risico is opgenomen. Deze en andere elektronische risico’s kunt u via Meeùs meeverzekeren.

Valentijnsdag: 3 dingen die je regelt als je écht van je bedrijf houdt!
geplaatst op : 10 februari 2016
Valentijnsdag: 3 dingen die je regelt als je écht van je bedrijf houdt!

Je besteedt er dagelijks aandacht aan, je stopt je hart en ziel erin én je zou er je laatste geld voor investeren … Je bedrijf! 3 dingen op een rij die je regelt als de liefde voor je bedrijf écht serieus is.

Lees het hele bericht
Dekken de algemene voorwaarden uw risico’s? door adviseur Leo Wijshoff
geplaatst op : 5 december 2014

Hoe zit het nu precies met algemene voorwaarden en waarom zijn deze voorwaarden zo belangrijk?

Lees het hele bericht
Fraude te makkelijk, veel bedrijven de dupe
geplaatst op : 21 november 2014

Criminaliteit bij ondernemers is een groot probleem, veel ondernemers zijn de dupe van frauduleuze zaken. Sommige ondernemingen gaan er zelfs aan onderdoor. Probleem is dat er vaak weinig aan gedaan wordt. Atradius stelt het probleem aan de kaak en pleit voor een Nationale Fraude Autoriteit die toezicht houdt en samenwerkt met verschillende instanties om het frauderisico te verkleinen en om het moeilijker te maken om fraude te plegen.

Lees het hele bericht
'Iedereen' verzekert zijn huis, een gering aantal arbeidsongeschiktheid, aldus adviseur Gerard Jansen
geplaatst op : 27 oktober 2014

"De kans op arbeidsongeschiktheid is veel groter dan dat uw huis afbrandt. Bijna iedereen heeft zijn huis verzekerd. Een gering aantal kijkt naar het risico van arbeidsongeschiktheid", aldus adviseur Gerard Jansen.

Lees het hele bericht