Werknemersverzekeringen voor het MKB

MKB

Meeùs is expert in het adviseren van werknemersverzekeringen. Uw werknemers profiteren hierbij van bovengemiddelde voorwaarden en scherpe tarieven.

Heeft u interesse in onze verzekeringen voor uw werknemers? 

Neem nu contact met ons op

Loondoorbetaling bij ziekte en verzuimverzekering
De winst en omzetgroei van een bedrijf is sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van bekwame medewerkers. Een zieke medewerker kan dan ook grote gevolgen hebben voor de continuïteit van uw onderneming. Raakt een werknemer arbeidsongeschikt, dan moet u als werkgever minimaal de eerste twee jaar van ziekte het loon doorbetalen. Net als veel andere werkgevers heeft u dit risico door middel van een verzuimverzekering waarschijnlijk verzekerd.

Maar sluit deze verzekering nog wel aan bij uw risico’s? Zowel de wetgeving als ook de markt van verzuimverzekeringen is de laatste jaren drastisch gewijzigd.

Meeùs geeft niet alleen advies, maar wil ook investeren in het reïntegratietraject van uw zieke werknemer.

Pensioen
Voor veel werknemers behoort een goede pensioenregeling tot een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de werkgever is het een instrument om mensen te binden en te laten zien dat ze belangrijk zijn. Ondanks de grote waarde die er wordt toegekend aan pensioenen leert de praktijk dat er veel onduidelijkheid over bestaat.

Als onafhankelijk pensioenadviseur verschaft Meeùs met haar open, transparante werkwijze inzicht in de diverse opties, de daarbij behorende kosten en geeft het duidelijk antwoord op de vragen die er zijn.

In 4 afzonderlijke stappen worden de bestaande en de gewenste pensioenregeling nauwkeurig in kaart gebracht:

 • Inventarisatie & Scan: Na een oriënterend gesprek brengt Meeùs door de zogenaamde inventarisatie en scan uw pensioenregeling in kaart. Hierbij wordt de kwaliteit van de pensioentoezegging, de voorwaarden en communicatie inzichtelijk gemaakt.
 • Advies: Wanneer de uitkomst van de pensioenscan aantoont dat de pensioenverzekering niet meer optimaal is voor uw bedrijf, kunt u door Meeùs een adviesplan laten opstellen. Aspecten als kosten, administratieve afhandeling en voorwaarden komen allemaal aan bod. Het eindresultaat is een duidelijk overzicht met de plussen en minnen van de pensioenaanbieders waaruit u een gefundeerde keuze kunt maken.
 • Bemiddeling & Communicatie: In de adviesfase heeft u samen met onze specialisten uw keuze voor de verzekeraar gemaakt en moeten alle afspraken nauwkeurig in een contract worden vastgelegd.
 • Controle & Beheer: In de periode na de bemiddeling en communicatie, de zogenaamde beheerfase, zal Meeùs zorgen voor een soepele voortgang. Eventuele veranderingen als gevolg van wet- en regelgeving, maar ook individuele wijzingen zullen tijdig worden gecommuniceerd. En uiteraard zijn we ook in deze fase altijd beschikbaar als vraagbaak.

Pensioenregelingen zijn soms behoorlijk ingewikkeld en Meeùs hecht aan duidelijkheid voor iedereen.

Gratis aanvullende arbeidsvoorwaarden
Meeùs biedt speciaal voor werknemers, huurders van woningbouwcorporaties, leden van verenigingen etc., een uitgebreid pakket aan met voordelen op het gebied van verzekeringen en hypotheken; het Meeùs Benefits pakket. Hiermee kun je honderden Euro’s per jaar besparen.

Voordelen verzekeringen:

 • Ruime korting op verzekeringen
 • Uitgebreide voorwaarden
 • Een eigen digitale omgeving voor het beheren van verzekeringen
 • Gratis 24-uurs hulpverlening bij schade
 • Eenvoudig en snel online af te sluiten

Verzekeringen binnen het pakket:

 • Woonhuis: Opstal, Opstalverbetering, Inboedel en Kostbaarheden.
 • Persoonlijke financiële bescherming: Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Ongevallen, Doorlopende resiverzekering, Annuleringsverzekering.
 • Recreatie: Caravan, Pleziervaartuigen, Golfuitrusting.
 • Mobiliteit: Personenauto, Oldtimer, Motor, Aanhangwagen, Kampeerauto, Fiets en Brommer.

Maakt u al gebruik van de Meeùs Benefits? Log dan met uw unieke inlogcode in via collectieven.

Valentijnsdag: 3 dingen die je regelt als je écht van je bedrijf houdt!
geplaatst op : 10 februari 2016
Valentijnsdag: 3 dingen die je regelt als je écht van je bedrijf houdt!

Je besteedt er dagelijks aandacht aan, je stopt je hart en ziel erin én je zou er je laatste geld voor investeren … Je bedrijf! 3 dingen op een rij die je regelt als de liefde voor je bedrijf écht serieus is.

Lees het hele bericht
Dekken de algemene voorwaarden uw risico’s? door adviseur Leo Wijshoff
geplaatst op : 5 december 2014

Hoe zit het nu precies met algemene voorwaarden en waarom zijn deze voorwaarden zo belangrijk?

Lees het hele bericht
Fraude te makkelijk, veel bedrijven de dupe
geplaatst op : 21 november 2014

Criminaliteit bij ondernemers is een groot probleem, veel ondernemers zijn de dupe van frauduleuze zaken. Sommige ondernemingen gaan er zelfs aan onderdoor. Probleem is dat er vaak weinig aan gedaan wordt. Atradius stelt het probleem aan de kaak en pleit voor een Nationale Fraude Autoriteit die toezicht houdt en samenwerkt met verschillende instanties om het frauderisico te verkleinen en om het moeilijker te maken om fraude te plegen.

Lees het hele bericht