Milieuschade

Delen is niet mogelijk. Wijzig cookie instellingen
U probeert er als ondernemer natuurlijk voor te zorgen dat u geen schade aan het milieu veroorzaakt. Maar als er toch iets fout gaat, zijn de gevolgen voor u. Milieuschade ontstaat sneller dan u denkt en de kosten van sanering kunnen fors oplopen.

De Milieuschadeverzekering biedt u bescherming
Deze verzekering is er niet alleen voor bedrijven die regelmatig werken met gevaarlijke stoffen. Het zijn echter zeker niet alleen stoffen als asbest, bestrijdingsmiddelen en andere gevaarlijke stoffen die in geval van calamiteit leiden tot milieuclaims.

Zelfs schoonmaak-middelen, brandstoffen en vloeistoffen in machines, airco's e.d kunnen een stevige milieuclaim tot gevolg hebben. De kosten van sanering kunnen fors oplopen en komen volledig voor rekening van de ondernemer onder het motto: ‘de vervuiler betaalt'. Met de Milieuschadeverzekering bent u hiervoor uitstekend verzekerd.

De Milieuschadeverzekering biedt u onder meer de volgende voordelen

  • Uitgebreide dekking bij milieuschade.
  • Keuze mogelijkheden voor aanvullende dekkingen.
  • Ondervangt dekkingshiaten op andere polissen.
  • Bij advies en schade een verzekeraar/ intermediair met kennis en kunde.
  • De aansprakelijkheidvraag speelt geen rol.
Een afspraak is snel gemaakt
Meer weten over de milieuschadeverzekering? Onze accountmanager vertelt u er graag meer over. Niet alleen over het verzekeren van, maar ook over het voorkomen van milieuschade. Belt u dan voor een afspraak naar 0900 33 22 332 of mailt u naar KS-MSV@meeus.com