Zelfstandig Zonder Personeel

ZZP

Binnen het MKB zijn de zzp’ers de snelst groeiende groep. De meeste zzp’ers hebben niet de intentie ooit personeel aan te nemen. Qua risico’s en verzekeringsoplossingen vraagt deze groep speciale aandacht. Om die reden biedt Meeùs u als zzp’er een speciaal zzp-verzekeringspakket aan. Dit pakket voorziet in de belangrijkste verzekeringen en kunt u desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een dekking tegen arbeidsongeschiktheid en een inkomensvoorziening voor uw oude dag. Ook kunnen wij u maatwerk leveren.


Neem nu contact met ons op

Meeùs kan u als zelfstandig ondernemer allerlei interessante pensioenoplossingen bieden. Als extra aanvulling op de AOW, of om bijvoorbeeld eerder te stoppen met werken.

U kunt als ondernemer op verschillende manieren aansprakelijk worden gesteld, ook als de schuld niet bij u ligt. Gelukkig kunt u de materiële risico’s beperken met een aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers.

Met de juiste zorg- en inkomensverzekeringen hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële risico's rondom ziekteverzuim. U bent verzekerd van advies en begeleiding door materie deskundige medewerkers.