Collectieve zorgverzekering D-RT Groep

Meeùs heeft voor de medewerkers van onderstaande bedrijven een aantal aantrekkelijke collectieve zorgverzekeringen ingekocht bij Avéro Achmea, CZ en Zilveren Kruis Achmea. Dit resulteert in interessante kortingen ten opzichte van het individuele tarief.
 
Logo's D-RT Groep
 
Hoe kiest u de verzekering die bij u past?
Met de vergelijkingshulp kunt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met het aanbod via uw werkgever. U kunt dus direct zien wat overstappen u oplevert! Indien u CZ wenst mee te nemen in de vergelijkingshulp dient u CZ aan te geven als uw huidige verzekeraar. Let op: de kortingspercentages van CZ (9% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen) zijn niet meegenomen in deze vergelijking.
 
Klik hier voor de vergelijkingshulp van DRT Groep
 
Wat moet u doen als u van dit aanbod gebruik wilt gaan maken?
Overstappen is heel eenvoudig! U heeft de keuze uit meerdere verzekeraars: Avéro Achmea, CZ en Zilveren Kruis Achmea. In het schema hieronder vindt u een overzicht van collectiviteitsnummers.
 
Klik op het collectiviteitsnummer van de verzekeraar van uw keuze om uw premie inclusief korting te berekenen en eventueel direct uw zorgverzekering af te sluiten!
 
Collectieve zorgverzekeringen voor
  • D-RT Groep
  • D-RT Online
  • D-RT Shared Service
  • D-Reizen
  • VakantieXperts
  • RT/Raiffeissen Touristic Netherlands

Collectiviteiten
Avéro Achmea 209044133
CZ 3648966
Zilveren Kruis Achmea 207200555
 

Zorgwijzer CZ
Welke dekking vindt u belangrijk? De zorgwijzer van CZ is een handige ondersteuning bij het bepalen welk pakket het beste bij u past. Door het beantwoorden van enkele simpele vragen, krijgt u een advies dat aan uw eisen en wensen is aangepast. U vindt de zorgwijzer op de website van CZ.

 
Heeft u nog vragen?
Neemt u dan contact op met mevrouw Corine Vork, tel.: 020 301 87 25.
 
Premietabellen Vergoedingenoverzichten
Avéro Achmea Avéro Achmea
CZ CZ
Zilveren Kruis Achmea Zilveren Kruis Achmea