Zorgverzekering

Zorgverzekering

U zorgt goed voor uw medewerkers. Een collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers is dan een mooie aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarde. Het is één van de middelen om uw medewerkers aan het bedrijf te binden met een kwalitatief hoogwaardige verzekering tegen een gunstige prijs. In de loop der jaren heeft Meeùs veel kennis opgebouwd om u ook verder te ondersteunen bij het verder vormen van uw gezondheidsbeleid.

Uiteraard begeleidt Meeùs u met het marktonderzoek naar het beste zorgcontract en daarnaast met de communicatie naar uw medewerkers.


Neem nu contact met ons op

De Meeùs Goed in Zorg-verzekering
Meeùs heeft haar eigen zorgverzekering ontwikkeld, de Goed in Zorg-polis. De collectieve verzekering Goed in Zorg is een complete zorgverzekering die opvalt door de kwalitatieve vergoedingen. De collectieve Goed in Zorg Polis biedt vele extra’s, zoals een ruime dekking voor geneesmiddelen en vergoedingen voor fysiotherapie en psychotherapie.

Aanvullende verzekering
De basisverzekering dekt niet alle medische kosten. Uw werknemers hebben daarom de keuze uit vier aanvullende verzekeringen aan met hoge collectiviteitkorting. Voor elke zorgbehoefte en levensstijl is er een passende verzekering.

Tandartsverzekering
De TandartsSterVerzekering vergoedt standaard de halfjaarlijkse controles en gebitsreiniging. Uw werknemers kunnen de dekking zelf naar wens uitbreiden tot € 1.000,- per jaar. Uiteraard ontvangen zij ook bij deze verzekering de nodige premiekorting.

Speciale zorgpakket
Het Zorgpakket biedt uikomst bij ziekenhuisbezoek. Mocht één van uw werknemers onverhoopt worden opgenomen, dan heeft hij of zij recht op bepaalde privileges die het noodzakelijke verblijf kunnen veraangenamen.

Een collectief zorgcontract kan naast een korting op de premie van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen ook betere aanvullende dekkingen en diensten inhouden. Afhankelijk van de keuze voor een zorgverzekeraar zijn er speciale pakketten voor jongeren, ouderen en gezinnen.

Al uw medewerkers en hun gezinsleden kunnen vrijwillig deelnemen aan de collectieve zorgverzekering. Zij zijn dus niet verplicht om deel te nemen aan de zorgcollectiviteit. Wel kunnen wij samen met u bekijken hoe zo veel mogelijk medewerkers gaan deelnemen aan de collectiviteit.

De voordelen:

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Zorggarantie
  • Snelle afhandeling van declaraties
  • Voor werknemers en hun gezinsleden
  • Wachtlijstbemiddeling