AOV voor zzp'ers: verzekerd van inkomen

Arbeidsongeschiktheid is één van de grootste zorgen van een zzp’er. Geen werk betekent namelijk geen inkomen. Slechts één op de vijf zzp’ers is echter verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. De belangrijkste reden: veel zelfstandigen vinden een AOV te duur. Dat hoeft niet het geval te zijn. Meeùs neemt uw beschikbare budget en persoonlijke situatie als uitgangspunt, en biedt u maatwerk aan. U combineert bijvoorbeeld een AOV met een ziektekostenverzekering. Deze unieke combinatie levert u niet alleen extra financieel voordeel op; het helpt u ook om gezond te blijven zodat u kunt blijven doorwerken. Zo blijven u en uw gezin verzekerd van inkomen.

Unieke combinatie van AOV en Zorg in één

Als adviseur zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor u als zzp’er. Daarom doen wij onafhankelijk, periodiek onderzoek in de verzekeringsmarkt. Na ons laatste onderzoek hebben wij De Amersfoortse geselecteerd als AOV-verzekeraar voor zzp’ers. De Amersfoortse biedt u een unieke combinatie van een AOV en zorgverzekering.

Ook hulp bij verzuim

U bent niet alleen verzekerd van inkomen als u door omstandigheden niet meer kunt werken. U krijgt ook hulp om arbeidsongeschiktheid, en dus bedrijfsstilstand, te voorkomen. Zo bent u verzekerd voor fysiotherapie en psychologische hulp. Bij klachten kunt u via een expert een beroep doen op onder meer arbeidsdeskundigen, medisch specialisten en verpleegkundigen. De gezondheid van u en uw gezin staat voorop.

Ook levert de gecombineerde AOV en zorgverzekering u direct financieel voordeel op: u voorkomt dubbele dekkingen, u krijgt aanvullende verzekeringen voordeliger aangeboden en u ontvangt extra vergoeding bij een ongeval. Uw gezin is bovendien meeverzekerd. Bent u nieuwsgierig wat deze combinatie u oplevert, of heeft u vragen over dit product? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Extra service met de module AOV

Bij Meeùs kiest u de service die u wilt. Daarom kunt u behalve een servicepakket ook een module AOV afnemen. Hiermee ontzorgen wij u op het gebied van arbeidsongeschiktheid, afhankelijk van uw pakket. Met onze eenvoudige check bekijkt u jaarlijks of uw AOV-dekking nog aansluit op uw situatie. Ook ontvangt u periodiek een rapport over de prestaties van uw zorgverzekeraar, zodat u kunt zien of u nog goed zit.

Raakt u arbeidsongeschikt? Dan zorgen wij, op uw verzoek, voor een second opinion en begeleiden we u tijdens het gehele proces.

Service en contact